Rally Dakar - Etapa 10 a 11

Poslední etapy změnily charakter trati a poušť vystřídaly hory. Jelo se po technicky náročnějším terénu a jezdci na slabších strojích měli šanci smazat něco z náskoku velkých KTM.

Kapitoly článku

Etapa 10

Desátá etapa nepřinesla žádná velká překvapení. Technická trať plná zatáček měla svědčit především lehkým čtyřistapadesátkám. Vše nakonec vyvrátil Coma, který etapu vyhrál. Škoda je, že už nemůže bojovat o špičku díky penalizaci. Na druhém místě dojel Fretigne a třetí Rodrigues.

Dobrou zprávou je zlepšení zdravotního stavu Itala Lucy mancy, kterého již na krátkou dobu probudili z umělého spánku. Všechny funkce by měl mít v pořádku.

KM Racing

David Pabiška si dnešní etapu podle jeho slov užíval, jel navigačně bez chyby a šetřil poraněný bok na náročné pasáže v závěrečných etapách. Jedním s příjemných zážitků, který David dnes měl, byla vůně borovic, které lemovaly část rychlostního testu, to mu připomnělo domov, jak říkal s kroupou u o oka, po příjezdu do bivaku.

Dušan Randýsek si spolehlivě odjel další ze svých úspěšných rychlostních testů. Vše bez chyb a technických problémů s motorkou a dále se skvěle drží ve své kategorii Maraton na 4.místě.

Video

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist