Michek je po Dakaru spokojený, lituje 11. etapy

Část týmu Orion - Moto Racing Group už je z místa konání 42. ročníku v Saudské Arábii doma v České republice. Zbytek ještě musel odvézt na loď komplet techniku a do vlasti odletí dnes. Nejrychlejší český motorkář na Dakaru Martin Michek stále lituje toho, jak mu v 11. etapě došel benzín a on tak přišel o ještě mnohem lepší výsledek.

Tým Orion - Moto Racing Group uspořádá tiskovou konferenci k Dakar Rally 2020 ve středu 22. ledna v Kavárně co hledá jméno, Stroupežnického 10, Praha 5. Manažer Ervin Krajčovič prosí všechny, kteří chtějí přijít, aby potvrdili účast na email ervinkrajcovic@gmail.com, případně na telefon 774971565. Na místě budou i dva týmoví motorkáři Martin Michek a Milan Engel, spolu s čtyřkolkářem Tomášem Kubienou.

A právě Michek bude mít přítomným určitě co říct. V posledním rozhovoru po 12. etapě na týmovém videu uvedl: „Všechno máme za sebou, všech 12 etap i podiový mávání ve finiši. Trošku po dojezdu jsem byl smutnej z té 11. etapy, kdy mi došel benzín, ale nebyl jsem sám komu došel. Bohužel to mě odstranilo ze hry o vítězství v nováčkách roku. Nicméně ta hodina mi chyběla a mohl to být v poslední etapě ukrutně velký boj o vteřiny. Ale v nováčkách jsem skončil třetí, jsem za to rád, vezu domů podiový umístění, máme beduína za třetí místo, takže úplně super. Bohužel, jak říkám, ta jedenáctá etapa nás stála i to, že jsme v průběžným pořadí spadli ze čtrnáctého na 23. místo a tam jsme zůstali po poslední etapě. Ale já nevěším hlavu, myslím, že první Dakar absolutně nad moje očekávání, až úžasný, co jsme tady dokázali. Jak s vámi, tak tady celej tým a já jsem hrozně spokojenej. A ještě jsem se dověděl, že v té patnáctikilometrová etapě nazvané Grand Prix (po dojezdu 12. etapy) jsem skončil třetí, takže jdu na večerní hlavní program si vzít třetí místo za Grand Prix. Takže to je takový hezký, jsem hrozně rád a já doufám, že budete se mnou, že mi budete fandit, že jste s námi.“      

 

Informace o redaktorovi

Petr Šour - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
pavel88 přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist