Dakar: Barreda hodně ztratil, ale dále vede

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Imre (33) napsal 12.01.2015 v 09:56






Zprávy z bivaku:
1) Barreda dostane nebo dostal řídítka od Jeremias Israel, která jsou identická jako ta jeho zlomená. Jeremias dostane náhradní řídítka některého z dalších jezdců, který dostane řídítka která tam doveze Honda Jižní Amerika, což pro něj bude znamenat diskvalifikaci nebo obrovskou penalizaci. Tým s tím počítá. Cílem je zajistit podmínky pro prvního jezdce a tím je Barreda.
2) Ředitel závodu, E. Lavigne potvrdil, že jsou podmínky na salaru dobré a zítra se pojede varianta etapy přes solné jezero.
3) OFICIÁLNA SPRÁVA OD MAROŠA A ZLATOŠA:
Števo nám písal z Bolívie, aby sme sa pripravili na repas tlmičov. Lebo mu v dnešnej časti etapy, kde boli búrky a išlo sa cez blato vytiekli. Vôbec nefungujú. Aj napriek včerajšej preventívnej výmene oleja. Vôbec to nestačilo na tak rozbitú trať
4) FB Ondreje Klymciwa o včerejším závode: Docela to byl ocistec, po borkach je to v usecich jako mydlo. Dnes jsem z toho asi ve 100km/h slusne vystoupil. Ale tim, ze je to jako led nic se nestalo...ale nemohl jsem na tom kluzisti zvednou motorku. Uz jsem myslel, ze to nedokazu..trvalo to snad minutu a pul. Pak jsem jel asi deset minut silenou bourkou kde jsem skoro nic nevidel, ale plyn to resil 😈 Jinak je vsechno v cajku, trosku jsem dojebal motorku a leve koleno je pochroumané trošku víc, než by bylo dobré. No ale co uz, jede se dal.

Bezvliv (6) napsal 12.01.2015 v 08:19

S tímhle jel na poušti 120 km a nabral jen pár minut? Tak to musel jet jak blázen.

Imre (33) napsal 12.01.2015 v 00:02

Marathonsky bivak v Bolivii: Ondrej Klymciw a Ivan Jakes



Imre (33) napsal 11.01.2015 v 23:56+2

Podle španělského magazínu sport.es, Coma viděl pád Barredy, otoči se a vrátil se, Barreda se už zvedal tak jen zkontroloval že je OK, Barreda mu řekl že letěl vzduchem a že se mu nic nestalo- dál už Coma pokračoval o dost opatrněji.

mirza (1) napsal 11.01.2015 v 22:07

Tomu se říká smůla a ještě větší smůla když se to stane na maratonské etapě. Nebo že by to byla sabotáž od KTM?

Imre (33) napsal 11.01.2015 v 21:29+1

Už viem, prečo Barreda nachytal takú veľkú stratu. Zaujímalo by ma ako ďaleko pred cieľom sa mu to stalo, keď už dlhšie naberal stratu a ako na tom došiel a ešte ma zaujíma, ktorý nosič vody sa obetuje a dá mu na zajtra svoje dobré riaditká?!






TOPlist