Recenze Pirelli angel GT na motorce Yamaha TDM 900
Nalezeno 1 záznamů


Informace

Vloženo: 19.09.2017 12:37
Na motorce: Yamaha TDM 900
Vložil uživatel: Sidonius78
Info

jsem spokojen, jen zvažuji co dále, zda zase Angel GT či změnu? Potřebuji trochu delší nájezd a aby pneu po určitém sjetí neměnila vlastnosti a to zatím Angel splňuje.

Již nazuta nová pneu Angel GT (made in China), očekávám stejný nájezd

Plusy

rychle se zahřívá
dobře drží v zatáčkách
po sjetí na 50% / 70% nepocituji změny v řízení, nemá snahu padat do zatáček
pohodové ježdění do 130km, sem tam i svižněji
made in Germany

Mínusy

mohla by vydržet o něco více, ale i tak spokojen

Fotky


Hodnocení

Koupeno jako Nová
Nákupní cena ? 3300
Nejčastěji nahuštěno na ? 3
Nejčastější použití Silnice
Použito na ? Zadek
Rychlost sjíždění ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Sjetá po vyřazení ? Plátno
Rychlost zahřátí (km) ? 5
Stabilita při brzdění ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Celková stabilita ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Stabilita při zrychlení ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Stav vzorku při koupi % ? 100
Stabilita v zatáčkách ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Styl jízdy ? Jízda do 130 km/h bez zátěže / Vetšinou silnice
Většina jízd se spolujezdcem ? Ne
Výdrž km ? 11880
Celková známka ? 1

Informace o zboží

Výrobce Pirelli
Kategorie Silnice
Šířka pneumatiky (mm) 160
Průměr ráfku v palcích 17
Poměr výška / šířka v % 60
Rychlostní index (SI) V (240)
Duše TL

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Diskuze (22 komentáře)
chivikoko napsal29.12.2018 v 12:22




Model of 2009 is better.


geometry dash Online

chivikoko napsal29.12.2018 v 12:20






adjustable air induct and fuel injection strengthen the parallel twin character. Love this ANIMAL!


friv

alicetaylor napsal13.09.2018 v 08:42

I understand what you bring it very meaningful and useful, thanks.

Super Mario Bros

phamyen napsal07.09.2018 v 06:02

Thank you for such a sweet tutorial - all this time later, I've found it and love the end result. I appreciate the time you spent sharing your skills.
Moto X3M

lindarose11 napsal05.09.2018 v 10:01

I found a lot of information here to create this actually best for all newbie here. Thank you for this information.
<a href="http://ataribreakout.org">atari breakout</a>

agariogames napsal15.08.2018 v 05:08

Your idea is very good. It coincides with my point of view. Looking forward to reading more of your posts friv4school

agariogames napsal15.08.2018 v 05:07

I think you are right to say so. Your share is great, I found a lot of things in your post. Basketball Legends

agariogames napsal15.08.2018 v 05:07

I think you are right to say so. Your share is great, I found a lot of things in your post. <a href="http://basketballlegends.co">Basketball Legends</a>

lindarose11 napsal21.07.2018 v 10:45

The article you have shared here very awesome. I really like and appreciated your work. I read deeply your article, the points you have mentioned in this article are useful
run 2

lindarose11 napsal21.07.2018 v 10:43

Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that make the largest changes. Thanks for sharing!
<a href="http://potty-racers3.com">Potty Racers</a>

KurtIDillon napsal19.07.2018 v 08:56

Where to buy best hermes replica? Hermessale.com is the trusted seller for hermes replica bags and wallets. We have servered thousands of customers during the past years, and most of them are happy with the result.

KurtIDillon napsal19.07.2018 v 08:56

Where to buy best hermes replica? <a href="http://www.hermessale.com">Hermessale.com</a> is the trusted seller for hermes replica bags and wallets. We have servered more than 10 k customers during the past years, and most of them are happy with the result.

jessicanew napsal15.05.2018 v 10:33

color switch

jessicanew napsal15.05.2018 v 10:33

Thank you so much for sharing this information.
<a href="https://colorswitchaz.com">color switch</a>

registracend napsal04.05.2018 v 13:28

Ja jezdim ST mam uz 6tou sadu a velika spokojenost. Drzi a vydrzi. Ja dam tedy na zadni cca 6000km ale to mi staci. Tak at slouzi.

Ps: Stáhněte si happy wheels | run 3 plnou hru.

Rodgerman napsal08.12.2017 v 19:57

GT jsem mněl a vydržely stejně jak ST což je 5500-6000km. Ty nájezdy nad 10 000 nechapu asi to nosite na zadech tu motorku.

T.E.CH napsal04.10.2017 v 10:35

ST se už dělají v chině a jsou značně horší než verze GT.Dále už originál "nefungoval" na mokru natož ty verze china.Ale co už pokud vyhovují..

Jinak kup si znovu GT, neseženeš lepší pneumatiku, která takhle hodně vydrži a zároveň je tak vynikající.Většinou si fakt pohoršíš...stěžovat si na 12 tkm nájezd je promiň "směšné".

lopata75 napsal24.09.2017 v 13:38

Skoro 12000km. To je krasnej nájezd. Ja jezdim starsi ST, taky velká spokojenost a jsou o 1000 Kč na pneu levnější. Nemá cenu měnit za neco jiného...

Gahan37 napsal23.09.2017 v 19:33

Na Vfr800 jsem najel sadu Roadsmart 2 17.500km....třeba je to možná varianta k vyzkoušení

dzonnek napsal23.09.2017 v 15:10

Ja jezdim ST mam uz 6tou sadu a velika spokojenost. Drzi a vydrzi. Ja dam tedy na zadni cca 6000km ale to mi staci. Tak at slouzi.
Ps:taky ji sjedu uplne stejne ten konec totiz zmizi pred ocima.

Sidonius78 napsal20.09.2017 v 10:47

posledních 500km jsem jezdil hlavně dálnici, jinak jezdím do 140km, na hranu nejezdím mám doma děcka

context napsal19.09.2017 v 19:00

nechápu jak se ti to podařilo takhle špatně sjet, si asi jezdil jenom rovně

Další hodnocení

  • Pirelli City Demon

    Zadní Pirelli City Demon vyměněna po 5000km. Čekal jsem víc, úbytek je z 6,5mm na 1,5mm, tedy asi 1mm/1000km. Posledních asi 300km už to nebylo nic mo...

    Všechny: City Demon
    Vložil: Beranidlo
    Kategorie: Pneumatiky
    Vloženo: 4.9.2017
    Známka: 3
  • Pirelli Diablo Supercorsa SP v2

    Jezděno převážně okruh. Tlaky studeny 1,9 zadek, po 20min litání - relativního zahřátí tlak na 2,6bar. Guma nikdy neustřelila, sjetá od kraje ke kra...

    Všechny: Diablo Supercorsa SP v2
    Vložil: Sonyjarek
    Kategorie: Pneumatiky
    Vloženo: 12.4.2017
    Známka: 1
  • Pirelli Angel ST

    Na tuhle gumu nedam dopustit. Z celkových 12500km najela tak 10% po dálnici, 20% ve dvou, 20% klidnou jízdou a 50% velmi svižným tempem. Ojela se napr...

    Všechny: Angel ST
    Vložil: Bad
    Kategorie: Pneumatiky
    Vloženo: 15.3.2017
    Známka: 1


TOPlist