Tak sem se po letech rozhodl vrátit k supersportům a volba byla jasná. Po předchozích zkušenostech s tímhle peklostrojem sem nemohl jinak.
První dojmy - Tak první jízda byla opatrná a nervózní. Jel sem na půl plynu aby se ta bestie nesplašila a já se někde nezrakvil. Všichni známe tenhle krutostroj a kdo tvrdí že ji má v malíčku kecá. Tenhle výkon se zkrotit prostě nedá.
Motorku bych doporučil pro - Tak to je jasný. Je to stroj pro vyježděný motorkáře který už to maj v hlavě srovnaný. Začátečník ji nezvládne.
Doplňky na motorce - Doplňky? Objednal sem zvonek na kolo a to je asi všechno co jí chybělo.
Jednou sem udělal chybu a Babettu prodal. Ten výkon mi ale chyběl a tak sem koupil další. Hodlám cestovat na větší vzdálenosti se ženou a dětmi, tak přikoupím ještě sajdu aby sme se tam všichni vešli. Motor táhne jako bejk, brzdy tu masu zastaví raz dva a podvozek jedna báseň. Přimo dělaná do Alpských vraceček. Úložný prostor je díky košíku dostatečný. Spotřebu neřeším a servis netřeba. Prostě bajk jak má být!
Perfektní!
Jo Jo Lucky stroj přesně pro tvrdého motorkáře jako jsi ty ! Dobrá volba tak ať ti to dlouho jezdí bez GO a dávej pozor na radary to víš bodů máš jenom dvanáct a to je hned pryč!
dlho som sa tak nepobavil
Děkuji Enrico