ČZ typ 175/450 v původním zachovalém stavu. Byl bych moc rád kdybyste motorku okomentovali co si oní myslíte...
První dojmy - Na motorku jsem přešel z pionýra, takže rozdíl docela znatelný. Brzy bude dělaná GO motoru. Bohužel na ní moc jezdit nemůžu, kvůli obsahu, který nesplňuje normy řidičského průkazu A1. Brzy se to ale změní... :)
ČZ z roku 1960 v původním originálním stavu. Jediné co není originální jsou řidítka. Jezdí vcelku dobře, akorát má špatnou spojku. V nejbližší době budu nejspíš měnit spojkové lamely tak to snad pomůže. Dále mám pak nepatrné problémy s přívodem paliva do karburátoru, ale až budu mít čas podívám se na to (vím kde je závada). Momentálně na ni nemám moc čas. Dávám dohromady Jawu 550 z roku 1958. Ale v blízké době se do ní pustím.
Díky moc! Až na originální řidítka na ní žádný změny neplánuji. Ta tvoje taky vypadá k světu, tak ať jezdí a dělá radost
Super mašina ve skvělém původním patinovém stavu. Taky mám takovou, ale ne tolik zachovalou
Opatruj ji
Díky, teď je ČZ po generálce motoru, tak přes jaro se bude zajíždět. Už mi chyběj sehnat jenom origo řidítka a bude to podle mých představ.
Pěknej a na tehdejší dobu výkonej stroj,mého mládí byli lepší než jawy.Taky mám pionára 550 a jezdí jako novej,nemám vše v profilu,vopatruj je
Bomba! :D