Vlastník | rosacz | |
---|---|---|
Vloženo | 16.6.2011 | |
Aktualizováno | 16.6.2013 | |
Zobrazeno | 4 540x |
tak karbec namontován.a můj dojem?vřele doporučuju.ten původní to ukrutně škrtí.teď to konečně jede úměrně svýmu obsahu.ještě nandám větší primární kolečko a bude se jezdit 80.
neboj,hned jak ozkoušim,tak poreferuju
tak napis jestli to dost pomohlo
no vidíš,měl jsem svůj karbec venku už kolikrát a nikdy jsem si nevšim,že ten co maj na multimotu ma větší difuzor.už ho objednávám
a tenhle tam je od origa http://rosacz.rajce.../#Fotografie0017.jpg
tehnle karburator je do toho treba: http://multimoto.cz...D-syti%C4%8D-4t-fmh-(50-110-ccm-betka-monkey)
mam to taky od nich.jinak kit me vysel na 1700 z multimoto.cz.nad 125 premyslim,ale zatim budu jezdit to,co mam.
jo a jeste neco,kdyby ti to nestacilo tak se do toho davaji motor ze 125ccm,misto kitu.vychazi to za skoro stejnou cenu.
rikali mi ze je schvalne dan mensi karburator aby to tak nejelo.ten motor ma v sobe jeste neco pres 1kw navic.pry zhruba za mesic je budou dovazet a prodavat za 500,-.Mas ji taky z kolo4u.cz?
tak vítej kolego,už jsme aspoň 2,ktří mají tohle malý peklo.já už mam 1000 km za sebou a vše drží.doporučuju ti,až to zajedeš,nakitovat na těch 72ccm.nebudeš se tolik trápit v kopcích.jo a co ti říkali o tom větsím karbecu?já mám jehlu úpně nahoře a stejně mam chudou směs.přemýšil zatím o přetryskování.no nic,ať ti to jezdí.jo a dej si bacha na ventilovou vůli,jak ji špatně nastavíš,tak se ti podfoukne ventil jak mě.
*rikali o tom i v obchode
jo nejspis to tak pojede.rikal to i to z toho obchodu ze se to rozjede.taky rikali ze je v tom mensi karburator,aby to tak nejelo(aby to bylo AM),ze budou dovazet(karbu.) vetsi a pojede to jeste lip.
prý to dokáže jet i 70-80