Vlastník | dareckov | |
---|---|---|
Vloženo | 20.6.2010 | |
Aktualizováno | 4.3.2012 | |
Zobrazeno | 11 222x |
Krásný stroj, který dokáže potěšit jezdce i v téměř legálních rychlostech. Podle mě je to spíš tak trochu hudební nástroj.
jj sold. Měl jsem úraz(při jiném sportu) a na motorce bych si rok nezajezdil. Ale díky. Nejraději bych si ji někdy odkoupil z5 jen na výstavku, pokud přežije
Nepřehlédnutelná... Párkrát jsem Tě potkal
Píšeš, že je prodaná? Tak honem něco dalšího...
hezký hezký
ten laďák už tam byl. Ale levný to nebude, já bych šel spíš do nějaké použité značkové koncovky, tady na motorkářích se jich dá pár najít a někdo jich má na skladě i desítky, tak by se možná dalo po domluvě vyzkoušet i víc druhů.
A na kolik Tě vyšel? No ono to už dělá docela kravál i v serii, když se to točí. A lidi to moc nemusí. Jedu přes obec na vytočenou trojku 12 tisíc, kravalu jako prase, jedu 60km/h ale div by po mě někdo nehodil vidle
já na tom měl Viper. A zvuk to mělo fakt luxusní a hluboký. Výhoda je když máš k tomu výfuku tlumící vložku, pak se můžeš rozhodnout jestli to mít víc hlasitější nebo míň.
Jo o ladáku mi říkali, že tyhle motorky pak tak znějí. Ale já si nestěžuji ani ted, spíše se bojím že bych si ho skazil, no musel bych to slyšet
přemýšlel jsi někdy o laďáku? já ho tam měl znělo to jako litr...
ještě tam mám i fotky na profilu.. Tomas
mr.tomas: Jéé díky,
taky si myslím že posun k lepšímu stěmi koly
Trochu mi to ujelo, je to skoro střed
Jinak je to lesní cesta, za 2 hodiny neprojelo auto, tak jestli máš strach tak snad Tě to uklidní
tyo ty jezdíš v anglii, že jezdíš v opačném pruhu?
Díky moc, jsem potěšen
ZAJÍMAVÁ MOTORKA. MÁŠ TO ZA 10.
krasnej strojek.. tak ho zkus uchovat.. zustan svisle!
Já to beru trochu jako i enduro. S jawou sme taky jezdili všude
díky, tobě taky
Koukám terénu se nelekneš
Krásnej stroj
Posílám 10b. A přeji super sezonu
Krásná honda za 10b
Presne to co jsi popsal zazivam na Banditovi (stejny motor predpokladam). Taky jsem se dlouho nemohl zbavit toho infantilniho usmevu a oci se mi zuzovaly jen pozvolna. Mas krasnou super motorku, tak at jezdi - 10b
Honda
pěknej kousek
hezky se o ní starej
jasná 10
Koukám univerzální silnicně terénní motorka
Ať šlape jak má a přeji mnoho šťastných kilometrů. Tom
aprilia: No to bylo jen na oko, neboj
celkem satan jezdit na karpentní po těch skokankach
,jinak motorka pěkne na to staří
díky moc
Krásnej kousek a i celkem ojedinělej tak at slouží
10b
patap, ja tam jel 170 na motce
A vjela mi do cesty borka co couvala z baráku
Jinak správně paseky
Na prvním obrázku cesta na Paseky že? Z toho kopce jsem dal rekord na kole (80,3km/h)
Zrovna mi nejezdí enduro, ale díky moc
hmmm moc pěkna
vte hlině bych ji tolik netrapil
Ad slouži davam 10.b
Kytičky šly dolů hned druhý den, zůstaly jen červené polepy po stranách. Ale na život vypadá líp, každý to zatím řek, jinak dík. Musím aktualizovat fotky
Nebejt tech cervenejch blivajzu, byla by to nadherna motorka, nechapu jak dokazes prekousnout ty kyticky
krásná vzácnost
10b
děkujii
Krasný stroj 10b
Nádherná ! 10b
Dej si na ni pořádného majzla
Přeju ti aby ti sloužila co nejdýl.Je to moc pěkná motorka.Jo naháč je naháč.Dávám 10b
Dej na sebe pozor chlape
Pěkná zachovalá motorka. Četl jsem že jsi o ní málam přišel
Tak si jí opatruj a užívej ve zdraví.
Díky chlapi
CB1 se mě vždycky líbila,taky tady u nás jedna jezdila.Tak ať ti slouží k úplné spokojenosti a šťastné návraty.
Je to fakt pěknej kousek, dávám za 10
Tak si na ní dávej pozor
Pekna je, pekna! Skoda tech kyticek
No hlavne, ze Ti ji ty smejdi neukradli! Tak at Ti pekne vrci!
mr.tomas:díky, koukám že ti ji ukradli.
Toho se bojím taky!
Díly jsou docela drahé a ta motorka má paradoxně velkou hodnotu protože jich moc není.
úplně s tebou souhlasím měl jsem ji taky a byl s ní moc spokojený... tak ať hezky jezdí...
tak hodně štastných a bezpečných kilometrů
pekna
neni moc znama, vzacnost
fajna je, džynka
pěkná jak cyp
Je to krasavice.A když se o ní budeš dobře starat,ještě dlouho ti bude dobře sloužit
Pěkné stroj na naučení.Za 10 bodů rozhodně
díky moc chlapi
. Jsem do ni zamilovaný
a fotky budou, až bude pěkně vyjedem si někde na kopeček
Tak at Ti holka dela samou radost :) Davam 10, ale lepsi fotka by vazne bodla :)