PROFIL MOTORKY

• 10
  • 10

Popis motorky

Hodně dobrý stroj, váha-výkon-spolehlivost-cena

Ze začátku jsem o 2-taktu nechtěl ani slyšet... začátek byl na mastodontu KLR 600 s Dakarovou nádrží na 22 litrů, který jsme při nezvládnutí bahenního brodu museli tahat 3 :) . Poté následovalo WR400 - to už bylo jiné kafe, výkon byl dobrý a váha no... člověk musel trochen cvičit. To vše mi bylo málo... proto jsem se rozhodl pro ,,raketu" YZ 450 F a to jsem neměl dělat, tato vzteklá svině má tak brutální výkon že v lese se na ní nesvezete...no svezete, ale ta dřina a neustálé spojkování, hrabání a stavění se na zadek bylo velkou nevýhodou při tech. výjezdech a pasážích, ale na trati bezkonkurenční královna.

Až do roku 2009, kdy mi přišel do ruky Gazík ec 300.
Lehká, výborně ovladatelná motorka, plynulý průběh motoru - nechá se podtočit, no prostě BMX s motorem :o) , přirovnatelný k čtyřtaktní 250-tce spodkem, ale vrch je o poznání mocnější při otevření přívěry.
Mám klasickou verzi a nevýhodou je jen snad reznoucí výfukové koleno a často se vypalující vymezovací kroužky na výfukové přírubě. To však lze vychytat vložkou. Také polepy moc nedrží, ale to jsou banální maličkosti. Náhradní díly jsou cenově přijatelné.
Jinak jsem zatím neměl žádný závažný problém a jsem velmi spokojen...a nemusím se stresovat s ventily )

Ahoj Fici.

Nejnovější komentáře

Jimmos
Jimmos napsal 28.01.15 v 21:50 10b.

Jimmos
Jimmos napsal 26.11.10 v 20:18

no a já tak dlouho chtěl gase... až mi doma zůstalo to YZto

putin28
putin28 napsal 17.11.10 v 08:00

Fici
Fici napsal 04.06.10 v 20:09

Díky, chlapci... ať vám to také slouží

akrap97
akrap97 napsal 02.06.10 v 01:22