Skvělá ovladatelnost, velké překvapení, spolehlivost. Nemusím motorky se zobákem ale tady mi tak nějak nevadí..
První dojmy - Nadšení, radost jezdit. Sice na svoji kategorii mírně těžší ale za jízdy to vůbec není poznat. Všemi zmiňované vibrace téměř nevnímám a každý by si měl uvědomit, že to není čtyřválec. Dostatek síly a skvěle fungující rychlořazení mi od první chvíle přináší potěšení.
Vlastně jsem kupoval na blint a po svezení bylo rozhodnuto. Je to jasná čitelná motorka která potěší kvalitou i spolehlivostí. Nemám co bych jí po uživatelské stránce vytknul. Skvělá ovladatelnost, pohodí, jistota. Vlastním již téměř dva roky a naprostá spokojeost. Sice se ji chystám prodat ale to již vychází z mé podstaty vystřídat za rok tři motorky... Takže má vlastně průkaz najvyšších výhod!!! Hlavní důvod je přechod na nižší a lehčí stroj. Tomu velí věk a absence jízdy v terénu. Kdo chce cestovat na stroji který potěší uživatelskou přívětivotí, skvělým jízdním výkonem i cenou, nemusí dál hledat. I spolehlivost je naprosto příkladná. Ovladatelnost v zatáčkách, pohodlí řidiče i spolujezdce je dokonalá. Mám pouze dvě připomínky. Absence tempomatu a hmotnost s přihlédnutím ke kategorii ve které se pohybujeme. Manipulace na místě není nic příjemného. Kanadská firma VERIDIAN CRUISE vyrábí tempomat který se dá namontovat dodatečně. Pokud bych si ji nechal, určitě bych to využil. Prodejci se ohánějí zárukou a u nich nepochodíte. Nejlepší stroj jaký jsem měl a to jsem něco vystřídal i ve vyšší cenové kategorii.
Láká mě moc…