Motorka je ostrá v zakrutách tahá ak sa jej chce naopak sa na nej da dobre ukludnit a zrelaxovat.
Motorka koupena od styx_ruzomberok (Ružomberok)
První dojmy - Motorka mi padla do ruky hned. Vedel som ako sa moc mozem naklanat ako reaguje na plyn a na brzdy mal som svoju prvu riskovu situaciu kde som skoro napalil do brany kvôli svetlam ktore nesvietia dost vysoko no brdzy ma zachranili vdaka bohu
Motorku bych doporučil pro - Tých čo nechcu preradovat na skupine A1 a pre tých ktory su zaciatocnici podla mna to je dost dobre na zaciatok
Doplňky na motorce - Ziadne
Vybral som si Skuter presne tento pretoze mi prisla prevodova 125cc ako zbytocnost.
Skusenosti mam hlavne zo spotrebou kde to vyskoci niekedy na 22km/L brzdy su silne ovladatelnost dobra motorka pekne drzi na zemi. Spolujazdci sa na nic nestazuju sedi sa tam dobre a tie ramy vzadu ich pekne drzia. Ulozny priestor to ma pre mna dost velky zmesti sa tam fakt vela (5kg sacok bandurkoch a este bolo miesta)
Motorka sa najlepsie citi ked nefuka vietor ked fuka je to dost velka nevyhoda na rychlost. Motorku som skusal aj v mensom offroade a aj tam pekne drzala a nesmykalo ma velmi
Z motorkou kazdy den minimalne najazdim 200km a podla mna nieje az taka zla na moj chrbat na moju výšku.
Pěkný skútr
Fotky epesní