Skvělá motorka na spíše kratší "kochací cesty", není to žádný zavodník na dálnice.
Motorka koupena od ZR moto Věšín
První dojmy - Vzhledem k tomu že je to moje první "velká" motorka hned po autoškole tak jsem pořadně nevěděl co čekat ale byl jsem přijemně překvapen. Záběr má už hezky v nízký otáčkách, nízko polozene sedlo umožnilo dobrou jistotu při rozjezdech...
Motorku bych doporučil pro - Začátečníci nebo jen někdo kdo nespěchá
Přeci jenom zkušeností nemám moc takže úplně do podrobna nerozepíšu všechny záležitosti. Za mě motor s krásným "brumlavým" zvukem a zátahem hezky od zpoda, brzdy dobré (oproti mým ostatním strojům dokonce skvělé :) ) Jízda je velmi slušna, na takové kochací odpoledne ideál, od 100km/h se vítr začína motorce i vám velmi nelíbit, ale od toho ta motorka přeci není. Ovladatelnost si troufám říct je dobrá - motorka je stabilný, má slušný polomer otáčení akorat je trochu težší. Jízda se spolujezcem je samozřejmě také možná a i poměrně pohodlná, jen se připravte na dost horší výkonostní atributy, přeci jenom 14 kw je 14 kw a při váze motorky a dvou lidí je to znát. Ušpěsně jsem odjel jednu sezónu a pravděpodobně se budu přesouvat na výkonější motorku typu scramler.
Kulasec, Ivano: protože přišel na to, že se za ním ohlížejí samí strejcové, jako jsme my, ale mladá kun.a žádná.
Kulasec - ..aha, tak to nebere ani moje gebule
to by mě nenapadlo
Moc tomu nerozumím - založíš profil motorky a ten samý den ji prodáváš? Proč?
Chválím tě...jdeš na to s rozumem. Ne jako toji vrstevníci, jak to nemá 100k a více koní, tak to není motorka. Pak to kolem krajnic bohožel tak vypadá. Tady máš z motky větší požitek, větší rozhled kolem sebe a více času na vše... a pokud pujdeš časem na větší moto, věř, že za nějakou dobu se k takové třídě 300 - 600 rád vrátíš - provoz, debili na silnicích, radary atd. Zeptej se p. Šímy, jak se na tom jelo do Řecka a zpět
- osobní setkání a chválil . Přeji ti jen šťastné km a návraty domů s úsměvem. A jasných 100b.