PROFIL MOTORKY

Triumph Bonneville T120 (2025)

Aktivní Profil uživatele

• 8
  • 9
  • 10
  • 10

Vloženo: 03.04.2026, Uskutečněno: 03.04.2026, Stav tachometru: 1461 km, Zhlédnuto: 135x

Tak.. Máme za sebou prvních tisíc kilometrů a tím pádem i první servisku. Cesta na niproběhla v pondělí, 30.3.2026, kdy jsem odpoledne sedl na Béďu a vyrazil směr Praha. Po cestě se nic zvláštního nepřihodilo. Zmokl jsem až v Jesenici, jinak celá cesta proběhla v pohodě v příjemných +3°C..

Druhý den jsem hned v devět ráno stál na Šífařské a čekal, až bude Béďa oservisován. V rámci prohlídky dostal ještě vyhřívané hefty, které jsem hned po cestě domů využil a topil si celou cestu. Tentokrát jsem nezmokl, ale jel jsem celou cestu po mokru. Až v Moravských Budějovicích mě zastihla lehká sněhová přeháňka, ale nabylo to nic, co už bych za ty roky neznal.

Konečně je Béďa po záběhu a musím říct, že jede čím dál tím líp a o to víc mě baví a překvapuje. Tigřík je vysoká koza na dlouhé cesty ve dvou, Béďa bude ideální na celodenní vyjížďky v jednom. I při mé postavě není problém dát denně 400km.

Už se těším, až ho konečně protáhnu do Alp.

Hodnocení (1x):

Komentáře
elvis78 (539) napsal 06.04.2026 v 07:28

ten pohled na budíky je moc pěknej Já si možná v důchodu koupim nějakou zánovní motorku, teda jestli se ho dožiju. Zatím každej kolega co odešel do důchodu, cca do dvou let umřel.

Milan1963 (377) napsal 05.04.2026 v 19:34

Nejnovější záznamy v deníku
  • První seznamovací vyjížďka

První vyjížďka na seznámení. Bonnie jede kilometr od kilometru lehčeji a radostněji. Počasí slunečné, teplota příjemných 15°C, sucho. Nenápadný test naklápění do zatáček - cca 10mm poserproužky :-) Jo.. To pude..

Typ: Vyjížďka
    Vloženo: 29.10.2025