PROFIL MOTORKY

Triumph Bonneville T120 (2025)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Stoprocentní anglický gentleman v nádherné barevné kombinaci

Více fotografii

Motorka koupena od Triumph Praha

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Triumph Scrambler: Klasika zvítězila
Triumph Speed Twin 1200: Hnusný digitální budík. Klasika je klasika

První dojmy - Chtěl jsem nějakou klasiku a protože v garáži už jeden Triumph stojí, výběr značky byl jasný. Zbývalo už jen projít kompletní nabídku výrobce a vybrat ten správný stroj, který by Tigra vhodně doplnil.

"Béďu" mám teprve pár hodin, takže sem se rozepíšu až bude mít něco najeto. Zatím má po prvním přejezdu z prodejny domů pouhých 200km a teprve se pomalu rozjíždí a zabíhá.
Je to klasika všech klasik a navíc s nádherným lakováním. Koukal jsem po něm rok, a když jsem viděl nové barvy pro sezónu 2026 bylo rozhodnuto - takhle krásný už se vyrábět nebude a navíc jich moc v republice není (podle prodejce jsem asi druhý v republice)
Pokračování až bude mít něco naježděno. Už aby to bylo

Nejnovější komentáře

pigi79
pigi79 napsal 09.02.26 v 14:52 10b.

Když vidím Váš profil, tak se mi vytvoří úsměv na tvári, protože je opravdu ojedinělé, abych měl stejný vkus s druhým clověkem na motorkářích. Na jedné fotce je vidět, že vlastníte i druhý motocykl, kterým není nic jiného než legendarní Kawasaki W800, r.v. 2022-23, kdy se dělala v té nejhezčí barvě ( červeno-černá). Vím to proto, že i já vlastním tento model. K mému Triumph Bonneville T120 - Elvis Presley edition, jde uplně stejně dokonale jako k Vašemu červenobílému. Kawasaki W jsem měl již dříve (modely W650 i W800) a chtěl jsem udělat radost své polovičce a koupil jí W800 pod stromeček, ale má radost nebyla opětována a bylo mi řečeno, že to byla hloupost, tak jí na jaře budu asi prodávat. Nicméně, na jaře budu oba stroje přihlašovat, tak už se těším, až je také vložím na svůj profil.

kiv61
kiv61 napsal 05.11.25 v 01:40 10b.

Krasavec, výborná volba Ať slouží

HondaStřelná
HondaStřelná napsal 02.11.25 v 20:57 10b.

Daliss
Daliss napsal 02.11.25 v 18:35

Slamaku, děláš mi radost. Je fajn, že držíš značku.
At ti to šlape. Příští rok ti to přijedu okouknout se svym Triumphem

Jaroslav1974
Jaroslav1974 napsal 31.10.25 v 15:53 10b.

gratulace, nicméně, není ti to malý? já když si na to sednu se 196cm tak je to fakt triskní ))

Více komentářů