PROFIL MOTORKY

Honda CB750 Hornet (2023)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Motorka, která potěší jak začátečníky, tak i zkušené jezdce hledající stroj pro každodenní zábavu.

Více fotografii

První dojmy - Moje první motorka po 20 letech neježdění. Překvapila mě neuvěřitelná lehkost a snadná ovladatelnost. Žádné záludnosti, žádné přetahování se s motorkou, prostě jsme si krásně sedli od samého začátku.

Motorku bych doporučil pro - Doporučil bych motorku všem, jak začínajícím, tak pokročilým jezdcům. Já ji mám jako první stroj po dlouhém neježdění a s klidným srdcem můžu doporučit. Skvělý poměr cena / výkon.

Doplňky na motorce - Quickshifter - řazení s ním je radost
Plexi, sportovní stupačky, kryt sedla spolujezdce

Vzhledem k tomu, že jsem hledal nějakou motorku "pro začátečníka", jelikož jsem dlouho nejezdil, tak jsem se poohlížel po nějakém všestranném naháči, který by byl zábavný, spolehlivý a zároveň mě nezruinoval. Hornet na mě zapůsobil svým dravým, moderním designem. Po pročtení recenzí a shlédnutí testů jsem byl nadšený z nového dvouválcového motoru, který sliboval dostatek výkonu a zároveň rozumnou spotřebu. Honda má navíc pověst výrobce spolehlivých strojů, což bylo pro mě klíčové. V neposlední řadě mě oslovila i cena.
Dnes mám najeto už přes 16 000 km a jízda na Hornetu je pro mě radost. Je to příjemný stroj, intuitivní, který reaguje podle očekávání. S dlouhodobou průměrnou spotřebou se pohybuju kolem 5 litrů.

Nejnovější komentáře

jakub_hruby
jakub_hruby napsal 08.06.25 v 10:26 10b.

Je fakt skvělá - to mohu jen potvrdit. Užívej a přeju mnoho šťastných KM

elvis78
elvis78 napsal 06.06.25 v 16:35 10b.

viděl jsem ji naživo na výstavě.

Více komentářů