renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 9.3

Popis motorky

Honda NT1100 (2025). Neboli malej GoldWing od Hondy.

Více fotografii

Motorka koupena od Motopark - slíbili mi barvu co jsem chtěl :-)

První dojmy - Parádní motorka, skvěle jede, brzdí, zatáčí, tlumí a vrčí! Perfektní stabilita a ochrana proti větru. Dostatečně silný dvouválec s pěkným zvukem.

Motorku bych doporučil pro - kdo už má něco za sebou a unese ji.

Doplňky na motorce - - topcase
- QS

Po 3 letech s Tracerem 9, to chtělo změnu. Hledal jsem něco víc komfortnějšího a "cestovnějšího" a přesně toto NT splňuje. Chtěl jsem jen manuál, což mě diskvalifikovalo se semiaktivním podvozkem, ale automat nepřekousnu. Měl jsem malé obavy, že nepojede (tracer 120ps, Honda jen 100ps), ale motor jede parádně a krouťák 112Nm dělá divy. je to ten zátah co je tak návykovej. Na zem dosáhnu líp než z T9 (mám nížku 173cm). Perfektní ochrana před větrem, vyzkoušeno v pátek při silném větru. Koupeno samozřejmě s 50l top casem a Quick Shifterem.

Zatím zajíždím, takže 4tis ot. max, ale už brzy po 1.servise to půjde jak má.

První dojmy (po 600km):
+ vzhled (líbí se mi ) vč. bočních kufrů
+ motor (jede dostatečně!), ve městě klidně na čtverku.
+ podvozek (i když není moc nastavitelnej, určitě lepší než na T9)
+ ochrana před větrem a ovladatelnost

- není lehce dostupná
- hmotnost (238kg) - je to výhoda i nevýhoda
- sedlo? první jízdu mě bolela po 170km prdel, ale asi to bude tou zimní pauzou, uvidíme
- pro zrcadlení Apple Car Play na display nezbytné mít interkom

Už se těším až budu moct točit víc, než 4k. Jede to jako z praku, pecka. Kdo můžete, svezte se na tom! Mějte se a kolama dolů!!!

Nejnovější komentáře

Jojko
Jojko napsal 17.04.25 v 18:33 7b.

Uvažoval jsem o ní, ale s DCT. Na jízdách Hondy jsem vyzkoušel a je to pecka. Jen jsem nepřekousnul to jejich ovládání na řídítkách. A zvuky co se linuly z motoru, prý to tak je správné, prohlásil přítomný maník od Hondy.
Ať Ti slouží k Tvé radosti.

Pol104
Pol104 napsal 17.04.25 v 00:00 10b.

Čus super stroj, taky jsem uvažoval o téhle barvě na konec zvítězila klasika černá , až zajedu taky něco málo napíšu, jinak to máme stejně manuál vyhrál užívej a kolama dolu
PS:,je tady skupina NT 1100 tak jak tam nejsi tak tam spěchej je tam o čem číst

Hawkehi
Hawkehi napsal 16.04.25 v 11:58 8b.

Vítej do klubu NT

MMARTINK
MMARTINK napsal 15.04.25 v 20:48 10b.

ke spárování s mobilem není interkom nezbytně nutný, požadavek na připojení lze přeskočit

doporučuji alespoň spodní padáky, na ně lze následně upevnit mlhová světla, horní padáky jsou dobré k instalaci tyče pro akční kameru

a cestovní sedlo, nové je u Hondy relativně drahé v zimě jsem viděl 2x na ebay za 2/3 ceny

Robertak
Robertak napsal 15.04.25 v 18:10 10b.

tohle bude urcite hrozne super masina, afriku jsem miloval.. ale ten dizajn ja proste neprekousnu, zavidim ti vlastne, ze se ti libi.. tak at to jezdi

Více komentářů