Stará dobrá 4valcová Japonská klasika. Motor 600 kubíkov chladený vzduchom a olejom.
První dojmy - Ide to, má to pekný zvuk 4valca, sedí sa celkom pohodlne, brzdí to. Modrobiela farba je v pohode. Riaditka bez krivej chromovej trubky takže, OK.
Motorku bych doporučil pro - Má to už svoju váhu na ktorú je potrebné myslieť pri manipulacii na mieste. Človek s normálnou váhou ju ale v pohode zvládne.
Doplňky na motorce - pôvodný stav
Suzuki som kúpil minulý rok pred sezónou. Má už svoje roky ale šlape jak za mlada. Vymenil som palivový ventil ktorý netesnil a vymenil olej. Nabehal som cca 4000 km okolo komína. Môžem povedať že motorka je pohodlná, svojou váhou pekne tlmí nerovnosti. Na našich okreskách je ako doma. Kapotáž funguje výborne aj v daždi na diaľnici ale musíš zaľahnúť za plexi a viac pridať plyn. Voda sa valí len na prilbu, inak som bol suchý. A že to bol lejak. Jazda v zátačkách je trochu iná ako na menších 2valcoch. Musel som pozbierať rady od skúsenejších ako tie motorky zatáčajú, ale už to ide. Radosť jazdiť. Tankujem našu E5 98okt. a po zime naštartovala mašinka bez problémov. Prvé tohtoročné kilo už máme za sebou.
Pekný Mickey mouse