renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Yamaha XVS 950A Midnight Star custom (2011)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Tahle Yamaha má pár úprav, podle představ bývalého majitele, ale díky bohu má dobrý vkus i představivost. Pomáhal jsem mu s realizací jeho představ, takže vím, že to neni odfláknuté.

Více fotografii

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Yamaha XVS 1300A Midnight Star: Už moc velká.

První dojmy - Mam možnost srovnání s xvs 1300 midnight star, kterou jsem vlastnil dvě sezóny. 950 je sice menší, ale stejně pohodlná, takže neni důvod držet v garáži tu velkou. Vím, že se říká:,, Obsah ničím nenahradíš ", ale o tom to neni.

Motorku bych doporučil pro - Motorka je vhodná pro pohodáře, ne závodníka. Díky nízkému posezu je vhodná pro nižší postavy i ženy.

Doplňky na motorce - Doplňky jsou jen běžné. Opěrka, nosič, brašny a klín před motorem .

Tahle motorka byla mockrát v mé garáži, takže ji mam hodně ošahanou. Udržovaná, opečovávaná, ale měla jít do světa. Když jsem ji viděl naposledy přijíždět, hned mi bylo jasné, že může jít od kamaráda jen do dobrých rukou. Takže bylo rozhodnuto, zůstane u mne. Jezdí se na ní skvěle. Jezdíme na ní se ženou většinou oba. Kvůli pocitu bezpečí jsem sice musel vyměnit opěrku, za vyšší,ne tak hezkou, jaká tam byla dřív. Ale, co by chlap neobětoval, pro svou ženu.

Nejnovější komentáře

Joa
Joa napsal 07.03.25 v 05:47 10b.

Slušivej stroj, opěrka vůbec nepůsobí špatně, tak přeji pohodové kilometry a šťastné cestování.

Více komentářů