renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Triumph Street Triple RS (2021)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Stříbrný sršeň, snad bude vhodný i pro mé postarší kosti a hltání kilometrů na dovolených anebo výletech kolem komína.

Více fotografii

První dojmy - Dojmy : po nastartování mi běží hlavou, panebože, co to je, zní to jak traktor, uvnitř si to něco chrochtá, vrní, mrní.. pak se to zklidní a už se line normální zvuk. Ok, jdeme na to. Sedám a 1,2,3, konečně silnice, kde se dá víc otočit plynem. Ježíši, co to je !? Startuje vznášedlo nebo co ? Teď teprve se ukáže síla motoru, která dřímala kdesi hluboko v útrobách pana T. No, tak teď je teprve poznat těch 765 oproti 675, pár kW navíc je znát . Navíc je to sedlo hodně pohodlné, můj první dojem. Brzdy - stačí se jen dotknout a v autě bych měla čumák na čelním skle, prostě brzdy luxus. Závěr z mých pocitů : je to uřvaný spratek, ale jede jak z praku :-) Budu si muset zvykat na zrcátka, snad se to poddá. Posez ok, hlavně sedlo se zdá být luxus, uvidíme po nějakém delším dni jak se bude tvářit pozadí a záda a celý člověk. No a display - to je samostatná kapitola, to budu buď nenávidět (asi správná odpověď) nebo milovat. Ale je brzy na soudy.. prostě uvidíme.

Motorku bych doporučil pro - pro menší lidi asi , kdo rád zatáčky, na nějaká passa v horách jižně to bude ideál

Doplňky na motorce - Dali jsme nějaké doplňky - gripy, nosiče na top case i boční kufry, na řídítkách bude fungovat interphone

Proč jste si vybral tento stroj ? Ptž by měl být TOP !!

Byly na něj skvělé recenze, chvála se pěla až do nebes, tak snad to bude pravda.

Jo, není to cesťák na dlouhé tripy, ale já jinou možnost nemám. Opět na něj něco navěsím a bude schopen vyrazit i na delší tripy.

Nejnovější komentáře

Pejko_
Pejko_ napsal 18.03.25 v 06:53 10b.

Vo svojej kategorii najlepsia motorka, nema konkurenciu! Urcite nebudes lutovat!

context
context napsal 13.03.25 v 08:12 10b.

Krásna mašina přeji hodně najetých km bez nehod a hlavně, ať dělá jenom radost

Více komentářů