Môj prvý je keeway focus 50 prerobený na 70 ktorý dal 85kmGPS, ale už som zvažoval niečo vyššie a ako Forza 125 ale hovorím si ze to tiež bude malo na dlhšie trasy. No potom som zvažoval nad forzu 300 ale tam už bolo treba vpskA, tak som absolvoval vpskA
První dojmy - Prvé dojmy som testoval v inchebe pri vybere toho správneho stroja a ten sa ukázal na V-strome. Komfortné sedenie, geometria sedenia, riadenia až nato ze som skúšal 2024 a nový som zo začiatku nechcel keďže som prechádzal z obsahu 70 a par kilami ktory ste otocili na kolene, na 650 obsah a 220kg ale tak pre istotu
Motorku bych doporučil pro - Pre začiatočníkov a mierne pokročilým
Doplňky na motorce - Givi rámy na kufre, padáky, ochranný kryt motora, krytý rukoväti, vyvýšené riadenie, rozšírené zrkadlá, výškovo nastaviteľný štít, opierka kufra, USB nabíjanie, navigácia, vyhrievané rukoväte, polepy suzuki, denne svietenie s diaľkovým
Tento stroj mi odporucilo veľa kamarátov ako pre začiatočníka, z hľadiska komfortu, ovládateľnosť, odpustenia nejakých tých jadnych chýb a spoľahlivosťou.
K mojej výške je to super, tlmic je o niečo nastavený vyššie takže plne naložený je akurát nastavený podvozok, chcelo by to možno troska vyššie kosti ale už by to štít nezachránil, ale momentálne to je super vyladene, styt mam od givi vysoký nastavovatelny 100%tny, museli by ste ísť 200 aby neplnil tu správnu funkciu ale nato sú iné motorky... motor super vibrácie minimálne. Brzdy po výmene oleja DOT5.1 asi 150% lepsi účinok, prepošli majiteľ to asi moc neriešil. Reťazový kyt momentálne nový najvyššej rady s novým scotoilerom ODPORUCAM žiadne starosti mazania scootoiler sa o to zodpovedne a precízne postará. Pre každý pôžitok z jazdy a spoľahlivosti treba sa o svoj stroj starať a daj jej co si pýta v pravidelných intervaloch.
Spolujazdec ma doplnenú opierku na kufri taktiež 100% komfort sedenia, žiadne sťažnosti až teda niekedy pri vysokých otáčkach prídu vibrácie do zadnych stúpaciek ale nieje to negatíva, ladvinka si nestazovala ? skôr naopak.
Úložný priestor 3x kufre givi hlavný 52l kde sú dve integrali úplne v pohode aj s rezervu na rukavice, navigáciu a podobného charakteru.
Motorku mam 8 mesiacov ziadne poruchy.
Servis asi len toľko co jej dáte to vám vráti dvojnásobne, niet nat lepší pocit ako mať všetko v poriadku a vymenené v pravidelných intervaloch . Odkedy mam moto auto zanedbavam? moto ma uz viac pozornosti v detailingu a starostlivosti ? smutné to je ale to je ta pravá iskra vo V-Strome ABS.
Spotreba je taka akú jej nadelite na cestach. Je svizna takže ak si chcete užiť jazdu tak sa môžte pohybovať aj na 6-7l. Pri bežnej jazde mimo dialnich alebo teda len prechody tak 4-5l, plne naložený s ladvinku 5-6lcca, možno keby podtacate tak do 4-5 ale to nechcete.
Zatiaľ prvých 8000km prvú sezónu maximálna spokojnosť, už sa teším na ďalšiu sezónu
Moc pěkný Stromek
ať dlouho a dobře slouží a hlavně kolama dolů!
Krasne nasvicene fotky! At Stromek slouzi!