Skvělá motorka která dobře vede. Pohodlný posez. Nádherný zvuk. Pohon řemenem. Antihoping, Kontrola trakce, abs. Prostě cool. A jako bonus navíc záruka 5 let.
Motorka koupena od FIRMA:Tomico Group (Prostějov 1) - Ochotný prodejce a servis
První dojmy - První dojem na živo byl Wow! Ten den koupena a na druhý den odvezena domů.
Motorku bych doporučil pro - Mladí asi na tomto typu motorky moc jezdit nebudou. Pro většinu mladých to není cool motorka. Takže za mě pro již uklidněné motorkáře a motorkářky mající rádi pohodovou jízdu a hezký vzhled a nemají nebo nechtějí dát půl mega za Harleye nebo kupovat ojetého Japonce.
Doplňky na motorce - Brašny, držák na brašny, rolka, chystá se padací rám a přídavné led (jen pro vizáž svíti i tak dobře)
Zatím odježděna sezona 2024. Naprosto bez závad. První servis po 1000 Km. Výborně se na ní jezdí i delší vzdálenosti. Zatím max. 128 Km bez zastávky. Trošku tvrdší sedadlo. Zatím jsem neseřizoval zadní odpružení. To mě čeká až v další sezóně. Možná jen tvrdší reakce na příčné nerovnosti. Do zatáček mám pocit že má nějakou AI a zatáčí sama.
Pohodlná jízda do max130 km/h pak již negativně funguje nárazový vítr. Někdo dává plexi a prý je to o dost lepší. Mě to vyhovuje jak je pro pohodovou jízdu. Zrychlení 0-100 5,8 sec. Takže není rozhodně líná. Maximálku jsem zatím nezkoušel ale uvádí se 160 -168. Drobná koroze v závitech zadního blatníku. Jen ale povrchová tudíž běžné ošetření je dostatečné. Doporučuji dokoupit kryt chladiče. Osvětlení výjimečně dobré. Na 100 oktanový benzín E5 jede dle mě líp a je kultivovanější i chod motoru. Kontrolu trakce jsem již také bohužel měl tu čest vyzkoušet na vodorovném značení v dešti a motorka mě z toho docela slušně vytáhla.
Je to prostě pohodový cruiser (bobber) na cesty. V terénu se jí moc nelíbí.
tak nějak bych řekl, že to s H-D nesrovnává... pokud bude sloužit OK delší čas ,tak za tu cenu super, mě se líbí..
H-D je prostě pro bohaté pózéry anebo skutečné srdcaře...
vypadá hezky
Já ti fandím i když mám japonce a pokud jseš šťastnej a spokojenej, tak to je jen dobře, vo tom to přece je a na ostatní bláboly se vykašli. Takže připravit na sezónu a pak už jenom ,užívej pohodovou jízdu a vždy kolama dolů
At ti to slouží, ale ojetej japonec je širokej pojem,ale vzhledem k objemu je to k srovnání tak s 535 nebo VT600, a to má pořád duši aspoň v tom, že to není oplastovaný a je to V-twin - s HD to srovnat nejde ani ve snu, takže bych se z tý diskotéky radši probral a na podobný řeči v popisku bych se raději vykašlal