PROFIL MOTORKY

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Zajímavé v ČR ojedinělé enduro.

Více fotografii

První dojmy - Vzal jsem si jí protože je hodně podobná enduru ČZ 250 988 ,které jsem dlouho sháněl, hlavně je to pramáti všech motorek Suzuki , které mám nebo jsem měl.

Motorku bych doporučil pro - Fandům endura v době jejího vzniku jsme patřili k absolutní světové špičce této kategorie. Jak píšu mám jí rád.

Doplňky na motorce - Ode mně dostala chromovaná dobová zrcátka, kamarád Petr , jí v tenaxu vyrobil koncovku výfuku a nerezový kryt výfuku, loni jsem doplnil originální směrovky Lucas. Už jí chybí jen originál zadní nosič.

Motorka má vlastnosti,které už u současných modelů nenajdete.
Na motorce se krásně sedí,má velkou světlou výšku,ale posaz je vemi příjemný a nízký.
Skvěle se ovládá v terénu, má ráda i endurové nebo trialové úseky. Velký jednovalcový dvoutakt má krásný spodek.
Když začnete spěchat motorka začne řinčet a vibrovat ,opět se chová podobně, jako vzduchové motokrosvé ČZ nebo sotěžní Jawy té doby.
Na slnici je příjemná, při rychlosti cca 40 mil/h , to si jen tak brumlá, nebo okolo rychlosti 80 mil/h ,to pak drsně zpívá výkonný dvoutakt.
Právě pro tyto vlastnosti jí mám.
Prodávající mi vyprávěl její příběh. Pochází z Japonska ,velkou část života prožila v Texasu, pak se dostala do Nizozemí a nakonec k nám.
Když jsem jí koupil tak jsem jí vyšlechtil a přihlásil jsem ji mezi veterány co mohou jezdit po silnici. Je originální, žádná renovace.
Za celou svoji existenci nejezdila jen 5380 mil.

Nejnovější komentáře

Bubak-z-Nemecka
Bubak-z-Nemecka napsal 20.01.25 v 06:44 10b.

sfv
sfv napsal 09.01.25 v 14:46 10b.

HondaStřelná
HondaStřelná napsal 06.01.25 v 17:30 10b.

alda_explorer
alda_explorer napsal 06.01.25 v 12:07 10b.

stařík62
stařík62 napsal 06.01.25 v 10:54 10b.

Paráda.

Více komentářů