PROFIL MOTORKY

• 9
  • 10
  • 9

Popis motorky

Koupil jsem si poprvé v životě fungl nové enduro tedy bez paciček neznalého kutila což je skvělé. Také 2T motor jsem měl naposaled v 16 letech a je skvělé se k tomu vrátit.

Motorka koupena od Unikov liberec - Vše skvělé pouze technik neznal rozdíly mezi palivovými mapami. Takže mi řekl že zelená mapa je "hodná" přičemž realita je přesně opačně :-)

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Beta RR Enduro 300 2T: v době koupě nebyla k dispozici po svezení vůči Gasgas výrazně ostřejší a hůře dávkovatelný výkon

První dojmy - Odpružení, tuhost a reakce motoru oproti kawasaki KLX 250 jsou na úplně jiné úrovni. S jakou razancí motor tahá a přitom je nádherně řiditelná. Rozdíl mezi ostrou a žlutou mapou je zřetelný. Dle očekávání motor nebrzdí :-) zato na brzdy je spoleh přesto že jsou značky braktec maximální spokojenost

Motorku bych doporučil pro - Pro již trochu vyježděné jezdce :-)

Doplňky na motorce - výstuhy chladičů
přepínač palivových map - orig Gasgas
blastry - orig Gasgas
kryt pod motor - orig Gasgas
karbonový kryt výfuku

Dlouho jsem vybíral a přemýšelel a při tom jezdil s Kawasaki KLX250S z roku 2010. Pak jsem si zkusil Betu RR 390 a bylo rozhodnuto. Také jsem chtěl 2T jelikož je lehčí a pro to co jezdím já je vhodnější. Nad to jsem si chtěl udělat radost a koupit si 2T i z důvodu že když mi bylo 16 jsem si jej zamiloval.

Moto jsem si koupil nové a rovnou jej vybavil. Retro grafika výtězného motocyklu world championship z 1944 který řídil Paul Edmonson se mi velmi líbí.

Nejnovější komentáře

cechradovan
cechradovan napsal 03.12.24 v 01:13 9b.

Více komentářů