PROFIL MOTORKY

• 9
  • 10
  • 9

Popis motorky

Taak po dlouhé době jsem se vrátil z5 k enduru.Jelikož se tu zavřelo dost mx tratí tak jsem si řek že to znova zkusím.Motorka má najeto pouhých 39mth a je v nedomrdaném stavu!!

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Gas Gas EC 250: důvod neuveden

První dojmy - Hezky padne do ruky a budí dojem takového kola. A moc v tom nevidím rozdíl mezi 2024 a 2020.Přijde mi jízda totožná. A co musím uznat co KTM umí jsou ty jejich 2t endura.Podvozek je fakt krásně mněkký.Zatím jsem podvozek nastavil podle manuálu na normál.Tak uvidím jestli na mx trati budu muset přitvrdit,aby nešly tlumiče na doraz.

Po tom co jsem měl testovací den kdy jsem si s kámošem půjčil v KTM Vlašim exc 300 2024 a exc 250 2024 jsem se rozhodl nad 250 2t která mi na mx trati padla hezky do ruky a dobře se mi na ní jezdilo a za každou cenu mě nechtěla sežrat jako mx 2t.Byl jsem unešený jak ten 2t se vstřikem krásně funguje a dávkuje plynule výkon.Kdež to 3stovka na mě působyla tak trochu hardubalsky a už né tak hravá a cítil jsem se jako bych jel na traktoru?.Tak bylo rozhodnuto že si pořídím 250 exc 2t když v letních měsících vůbec neprší a je brutálně vyprahlo a na té poslední dráze co mi tu zbyla se nedá jezdit a nebo naopak totální bahení lázně z přívalového deště.Jsem se rozhodl prodat mx a pořídit si enduro na vyjížďky do lesa a když to půjde tak mx tratě.Bylo to náročné vybrat nedojebaný enduro které bude v podobném stavu co jsem měl YZ.Po shlédnutí 2 motorek které nebyly úplně dle mé představy kór jedna 6dení která byla totálně v prdeli kde tekly tlumiče,nakopaný přední ráfek,brzdy a řetězovka ko...A byla to 6dení 2023 edice Francie která se mi strašně líbila.Tak jsem si řek že tahle 2020 je poslední motorka na kterou jedu a i kdyby ta neklapla tak bych se na to vysral a nechal si mx a hold se vždy svezl podle podmínek.
Ale naštěstí motorka je hodně zachovalá a nejezděná závodně a celkem slušný nájezd mth na enduro.Tak že motorku jsem si připravil na jaro.Tak že jsem vše nastavil,a vše co šlo preventivně rozebral a vyčistil,promazal.

Nejnovější komentáře

cechradovan
cechradovan napsal 28.11.24 v 22:09 9b.

Více komentářů