Retro Jawa, jen škoda, že jí vyrobili tak daleko.
První dojmy - Od Jawy jsem toho moc nečekal a proto jsem byl mile překvapen. Zatím jí zajíždím ale jezdí se mi na ní parádně.
Doplňky na motorce - Vzhledově lepší klakson, zástěrka nesmí chybět a parádní filc pod víčkem nádrže.
Je pár drobností co mě na Jawě překvapilo. Než jsem vyrazil na první vyjížďku, dotáhl jsem pár šroubků co montéři v Jawě opomenuli. Velké překvapení bylo z přetřených svárů stříbřenkou u chromových a pozinkovaných dílů.
Na pekných nových Jawách človeku najviac vadí, že sú to čínske motorky. Čo už, človek si buď zvykne, alebo kúpi niečo iné, ináč už nebude a česká Jawa už asi nikdy nepríde na trh.
jawatar> kde jsi přišel na částku 150 000? Proč? Protože jí majitel chtěl. Jakou odpověď očekáváš?
Ať jezdí. Jen člověk musí překousnout některé kompromisy, nedokonalosti a smířit se s tím, že se kvalitou nejedná o Japonce. Měl jsem z Jawy na 3 dny půjčenou Jawu forty two. Za víkend jsem s ní najel skoro 1 000 kilometrů. Když se člověk položí do filozofie té motorky a stylu, nemá to chybu.
Moc se mi líbí, jízda na ní byla příjemná, trochu ale nesedí točivý motor ke stylu stroje. Ale je fakt nádherná, ať dělá jen radost.
Pěkně doladěno zástěrkou i tím klaksonem. Hezky to k tomu sedne.
Tenhle stroj je továrna na emoce. Tak ať slouží!
Vzhledově moc povedená