PROFIL MOTORKY

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Bezproblémová motorka která mě zatím nikde nenechala.

Více fotografii

První dojmy - Motorka má po zajetí po GO nádherný plynulý zátah, startuje na otočení, jen pro někoho kdo jezdí na novějších motorkách může být trochu vratká kvůli těžišti.

Doplňky na motorce - Nabiječka USB vlevo na přístrojovce, plechové kufry, skleněný palivový filtr, 19z sekundární kolečko, kryty koncovek výfuků, teréní pneumatiky

Je na papírech na bizona a kupovala se v polo rozdělaném stavu na 638, postupně jsem ji po dílech dával do kupy na 640. Na moto jezdím už 5 let a za tu dobu minimální problémy jako třeba uvolněný kabel od akumulátoru, i na dálky je celkem pohodlná na to že je to jen molitanové sedlo, mám na ní najeto kolem 13tis km po evropě a akorát jsem preventivně měnil jednou svíčky, dodělával jsem si na ni vlastnoručně dělané cestovní kufry, zvýšené Plexi a nabiječku USB na přístrojovce, mám i malé vape a 100% spokojenost, sensor vozím pro jistotu náhradní, při plném naložení bez spolujezdce važí kolem 250kg s jezdcem, takže pohotovostní hmotnost cca 170kg, v alpách do prudkých kopců to s 18z kolečkem bylo na řazení jedna dva jedna, teď mám na zkoušku 19z a bez kufrů parádní. Spotřeba se na dálku pohybuje kolem 4,5l/100km, brzdy jsou na jawácké poměry perfektní. Občas zkusím i trošku terén ale na to je motorka moc těžká a neobratná.

Nejnovější komentáře

Targus
Targus napsal 01.11.24 v 15:45

pali3x

Jožo napsal, že na devatenáctku mu to BEZ KUFRŮ jede super, tak v čem hledáš problém?
Kufry hodí k popelnicím a bude jezdit na pankáče!

callowsick
callowsick napsal 01.11.24 v 07:01 10b.

pali3x
pali3x napsal 30.10.24 v 21:04 10b.

Pekná motorka. Super, že sú ľudia, ktorí stále jazdia na Jawách
Taký detail by som si dovolil...
- ak s 18 z kolečkom sa radilo v Alpách 1 - 2... Nebude to s väčším kolečkom horšie? Ťažší prevod, motorka pôjde na 1-ke a 2-ku ani nezaradíte, lebo motorka nebude vládať... Ak by bolo menšie (17z) bol by ľahší prevod = lepšie na kopce, horšie na roviny.
Keby sa pridal 1 zub vzadu, tak by to dávalo zmysel - čo sa kopcov týka. Ale vpredu to len zhorší situáciu.
To len taká "úvaha"

Targus
Targus napsal 30.10.24 v 20:36 10b.

Máš ji hezkou.
Akorát jsem nepřišel na to, kde schováváš příruční jeřáb, pomocí kterého se přes ty šílené kufry dostaneš do sedla tak, abys dosáhl na řídítka!
Já jsem to simuloval doma před telkou, a vždycky jsem skončil otočený OBRÁCENĚ, zády ve směru jízdy!!!

Ať vám to jede přes hory, doly, černý les!

elvis78
elvis78 napsal 30.10.24 v 19:32 10b.

když to byla jako novinka, ohrnoval jsem nad ní nos, ale i tato se mi dneska líbí a klidně bych na ní mohl jezdit, uvidíme. takže ať slouží a je pěkná

Více komentářů