renocar_zari

• 9
  • 10
  • 0

Popis motorky

Rychlá a zároveň velice opatrná motorka.

Více fotografii

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Kawasaki Z900: hlavně cena

První dojmy - První dojem oproti Cb750.. respekt... je to velký stroj pokud srovnávám tyto dvě... první jízda super.. motorka sama ví jak se stačí zatáčka a když to odhlecim, zvládá projet zatáčky i bez řidiče. Další obrovské plus .. přechod ze slabšího stroje u někoho kdo to nemá tolik v rukách .. motorka se staví na zadní ale pouze v příjemné míře... pokud řídič nechce, svoji zbrklosti ji prostě nepostaví .. je to mazel

Motorku bych doporučil pro - mladí motorkáři kteří začínají se silnějšími stroji

Doplňky na motorce - výfuk, kufry mám momentálně sundane, ukazatel řazení, kryt chladiče, podsviceni

Mám najetí cca 3000km.. zatím dojmy super.. je to dravec a pokud je potřeba postará se o to, aby mě ze všeho vytáhla ven.. je velice pohodlná... po 8mi hodinách jízdy mě nebolelo nic .. každopádně je to vysokootáčkový motor a je potřeba mu dopřát a netrápit ho.

Je vyzbrojena laděným výfukem s homologaci... takže můžu dělat rachot bez obav.. ještě jsem ji doupravil zeleným podsvícením.. to už se policii moc nelíbí ale zatím to jde..

rozhodně se jí nedá odepřít že na sebe umí strhnout pozornost všech kolem..

po těch km už mi nepřijde tak veliká jako ze startu... je to lehce ovladatelná včelka
doporučuji

Nejnovější komentáře