renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Nikdy neříkej nikdy.Na co jsem léta nadával,jsem si nakonec koupil.Je to prostě Německý Helmut.

Motorka koupena od jiný prodejce

První dojmy - Podvozek,jízdní vlastnosti a manipulace na místě.To jsou pro mě asi ty nejdůležitější věci.

Motorku bych doporučil pro - Pro toho kdo jí chce.

Doplňky na motorce - Kufry,padáky,protivětrné deflektory,plexi z GSA,vyhřívané rukojeti,zvýšená řidítka.

Jízda je na něm příjemná.Motor je prostě boxer na který si musí asi každý zvyknout.Brzdy za mě perfektní,podvozek super,ovladatelnost velice příjemná i na místě,do zatáček jde velice lehce a spotřeba kolem 5ti litrů.

19.10.2024
Provedena výměna všech olejových náplní (v motoru,převodovce a koncového převodu),kontrola a namazání kloubů kardanu.A také výměna přední manžety kardanu.

Za 2 měsíce najeto 4500 km. a dá se říci,že jsem spokojený.

Nejnovější komentáře

Jardas444
Jardas444 napsal 29.12.24 v 08:04

owenovic :Jo,dlouho jsem se změnou laboroval a od Capa jsem se tak nějak nemohl odtrhnout a i po změně má v mém srdci velikou úctu a lásku.Hodně jsme toho spolu prožily.

owenovic
owenovic napsal 28.12.24 v 20:19 10b.

Po dlouhé době jsem se tady na motorkáře přišel podívat a hned vidím u tebe změnu .Po pravdě jsem čekal, kdy to příjde, když jsem sledoval tvé kamarády, jak z bigů došli až k bmw. ale to je vedlejší, přeji mnoho kilometů bez závad a mnoho zážitků na cestách.

Jardas444
Jardas444 napsal 18.08.24 v 17:01

Mann. Ono to nadávání bylo spíš z hecu protože kluci kolem mě vyměnili svoje motorky za GSa a já lítel 9 let na Caponordu.A všichni mi postupně říkali,že stejně skončím u Baworáku

Mann
Mann napsal 18.08.24 v 16:40 10b.

Zajímalo by mě, proč bys měl léta na něco nadávat obzvláště když tě to úspěšně míjelo Měl jsem možnost se povozit na BMW R 1200 GS ADV a za mě je to na dlouhé štreky s metrákem zavazedel velmi povedená a pohodlná motorka. Takže Gute Reise ať jsem stylový

elvis78
elvis78 napsal 12.08.24 v 12:34

až teď mě to došlo, kdo že si to koupil baworáka a ptal jsem se nezávisle na Caponorda, chtěl si to kupovat zeťák kamaráda

Více komentářů