PROFIL MOTORKY

QJMotor SRV 700 custom (2024)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Prodal jsem Forzu protože jsem na ni nejezdil, a protože mne svrběly utržené peníze chtěl jsem zkusit moderního cruisera, lehkého, levného, a takhle to dopadlo

Více fotografii

Motorka koupena od ASKO Brno

První dojmy - Hezká jednoduchá pohodlná levná motorka. Před časem jsem si ji vyzkoušel jako předváděčku, tehdy mi přišla malá, navíc měla pohon řetězem, ale jak jsem pak spekuloval o jiných cruiserech vrátil jsem se k téhle, vlastně náhodou, když jsem zjistil že je v Brně skladem s pohonem řemenem, rozhodnutí pak bylo rychlé.

Motorku bych doporučil pro - Pro prcka mojí výšky a váhy, pro toho kdo se na "čínu" nedívá přes prsty, QJ Motor nejsou žádná ořezávátka, kdo ocení velmi dobrý poměr kvality a ceny, a kdo už na sebe nemusí na silnici nebo u Lídlu upozorňovat kanonádou z laufů Cobra co mám na Yamaze :-))

Doplňky na motorce - Pexi z GW s horním deflektorem, neorigo pomocné stupačky, kožené brašny a tankbag, opěrku řidiče, 2 páry přídavných světel, na řidítka držáky navigace a butilky, hodiny, teploměr vzduchu, a pod..

Na QJ Motor mne nedávno upozornil kamarád, když jsem se trochu trápil s hmotností mé Yamahy XV 1700. Tak jsem gůglil a gůglil až jsem vygůglil tuhle skromně vypadající krásku. Levnou, lehkou, celkem pohodlnou. Ale jede jak vystřelená z praku, i když je to "jen" sedmikilo. Jen na ni fouká víc než jsem zvyklý, tak jsem doma namontoval plexi z GW, origo doplňky zatím nejsou, je to nový model. Pro baťůžek ta motorka není, ale tu mám pro své sólo jízdy.

Nejnovější komentáře

navigon
navigon napsal 21.07.24 v 10:23 10b.

Jsem další, zatím spokojený majitel SRV 700. Za ty peníze si myslím nabízí opravdu hodně muziky.
Ať slouží a doufám, že soudruzi neudělali někde chybu.

Goodji
Goodji napsal 20.07.24 v 17:21 10b.

Pupi04
Pupi04 napsal 08.07.24 v 01:11 10b.

Výběr
Tak vždy jen pro potěchu a kolama dolu

podle-ženy-puberťák
podle-ženy-puberťák napsal 06.07.24 v 18:40

Pro v.l.a.d.e.k : Máš recht. Teď se raduju z toho eSeRVéčka, na podzim se budu radovat z přestavby GW na Trike, už to ve mně víceméně nazrálo

v.l.a.d.e.k
v.l.a.d.e.k napsal 06.07.24 v 18:32 10b.

100 lidí, 100 chutí, 100 důvodů proč si pořídit to či ono Bylo by fajn se oprostit od toho pořád něco či někoho SOUDIT. Tvůj výběr i moto vývoj chápu, ať Ti dobře slouží a dělá radost Až budeš mít pocit, že Ti bude dělat radost něco jiného, tak tu změnu udělej a nehleď napravo či nalevo

Více komentářů