PROFIL MOTORKY

Honda GL1800 GoldWing (2023)

Neaktivní Profil uživatele

• 8
  • 9
  • 10
  • 9.9

Vloženo: 07.05.2026, Uskutečněno: 06.05.2026, Stav tachometru: 76113 km, Zhlédnuto: 280x

Loučím se neuvěřitelným 143. příspěvkem v deníku Goldieho s tímto mým jednostopým parníkem a hltačem kilometrů. Bude to můj poslední záznam u této motorky, jelikož jsem se rozhodl ji prodat a včera si Golďase odvezl jeho nový majitel.
Bylo to dva a čtvrt roku se spoustou navštívených míst a nově poznaných zemí a krajů. Úžasných 76113 společně najetých kilometrů bez jediné závady nebo poruchy.
Báječný šestiválcový stroj, jehož pohodlí v podstatě nenahradí žádný jiný motocykl. Nicméně, jak jsem už několikrát zmiňoval, touha vrátit se do segmentu cestovního endura byla silnější, dva motocykly aktuálně neujezdím, tak jsem se po dlouhém zvažování rozhodl tuto legendu prodat.
Od včerejška už má svého nového majitele, tak mu přeji, ať si vzájemně "sednou" a zažijí spolu co nejvíce parádních moto výletů...
Posledních pár obrázků s mým obrem přikládám níže...

Hodnocení (3x):

Komentáře
BezprstyBill (2) napsal 11.05.2026 v 15:08

wow... dufam ale ze denniky ostanu aj s dalsou moto

Reign (0) napsal 07.05.2026 v 11:12

Tak mnoho šťastných motokilometrů, Goldie. Tobě s Jíťou přejeme, kamaráde, jen ty nejkrásnější zážitky na novém stroji… děkujeme za svezení na legendě a společně strávené kilometry a nově poznaná místa, tvoji... Vaši přátelé nejen na cestách Jirka a Jíťa.
Bylo to úžasné.?
A jede se dál.?

1 reakce

Wurst
Wurst 07.05.2026 v 12:33

Moc ti děkuji, Jirko! Věřím, že letos nám tam naskáče opět spoustu nově poznaných míst a společně si užijeme nespočet výletů v jedné stopě!

Nejnovější záznamy v deníku
  • Hrázděný statek Bernard

Ve čtvrtek 9. dubna skočíme hned po práci s Lucií do motohadrů a využíváme odpoledního tepla a sluníčka alespoň ke krátkému výletu. Letní čas spojený s prodloužením dnů už umožňuje pozdější návraty za světla, tak se toho

Typ: Vyjížďka
    Vloženo: 10.04.2026
    Uskutečněno: 09.04.2026
    Tachometr: 76100km
    Komentářů: 4x
  • Velikonoční minidovča v Podkrkonoší - II. část

...pokračování z první části. Cestu lemují v několika místech dřevěné sochy vzniklé při dřevosochání v roce 2014 a zhruba v polovině trasy se nachází vyhlídka do kaňonu Bílé Desné, kde je v korunách stromů připevněn p

Typ: Dovolená
    Vloženo: 08.04.2026
    Uskutečněno: 06.04.2026
    Tachometr: 75908km
    Komentářů: 4x
  • Velikonoční minidovča v Podkrkonoší - I. část

Velký pátek Na letošní velikonoční prodloužený víkend jsme se obzvlášť těšili a doufali, že počasí bude co nejpříznivější. S přáteli jsme byli totiž domluvení na výjezd na našich motocyklech do Podkrkonoší, kde jsme

Typ: Dovolená
    Vloženo: 07.04.2026