Po zkušenostech na několika motorkách stejného zaměření konečně ta pravá.
Motorka koupena od FIRMA:Harley-Davidson Czech Republic (Pr
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Harley Davidson Fat Bob: Nesehnal jsem podle představ.
Harley Davidson FLSB SPORT GLIDE: Pro dva je menší.
První dojmy - Láska na první pohled a to doslova. Když jsem ji uviděl naživo tak bylo jasné že jede na Moravu. Měl jsem jisté očekávání od motorky a ty se naplnily, motor tahá jako prase a podvozek to slušně zvládá také, jen musí být dobrá silnice-jinak je docela tvrdě nastaven. Pokusím se nastavit tlumiče víc na komfort. Zkušební jízdu jsem absolvoval až doma-vzhledem k počasí jaké panovalo a je to super svezení.
Motorku bych doporučil pro - Pro toho kdo se na to cítí, 375kg je znát ale jen při manipulaci.
Doplňky na motorce - Mám ještě jiné plexi, opěrku s nosičem nebo na výměnu tourpak, výfuky maxi od Vance-Hines, padáky k zadním kufrům, kryty na nohy aj.
Po mnoha letech na motorkách jsem chtěl konečně vyzkoušet Harley. Spousta kámošů mě odrazovala že to nejede a nebrzdí a podobně. Jsem rád že jsem poslechl srdce a šel do toho. Jsem po roce pořád nadšený do ježdění které mě baví čím dál tím víc. Měl jsem předtím Wilstar, Intruder apod. a konečně jsem asi dozrál na tohle monstrum. Na cestování ve dvou je super a zvládáme větší porce km. bez problémů. Polovička se dokáže sbalit do origo kufrů a kdyby to nestačilo tak jsem pořídil ještě tourpak s opěradlem.
Nádherný kousek v těchto barvách
Pěkný mazel. Je o dost těžší, než ta moje, ale ať ti slouží.
Nadherna barva a celkove moc pekny stroj
Snad se to taky letos podari prehodit hehe
Jako pěkný - fakt. Začínám do tohodle dozrávat taky...
Přeji hodně spokojených km.