Hornet je moje srdcovka a v aktuální situaci to byla jasná volba, kór ročníky 2005/2006 to jsou pro mě nějkrásnější kusy. Byl jsem už kdysi zamilován do toho světla a kapličky přistrojů.
První dojmy - Bylo to jako Déj? vu! Těch 10let co uběhlo od prodeje předchozího Horneta se vžimku smazaly. Bylo to jako zase přijít domů. "10let, jak půlhodina" Těším se na další kilometry a doufám, že nám to pěkně půjde a štěstí a rozum bude snámi.
Doplňky na motorce - Na motorce jsou M-style stavitelelné páčky, malý větrný štítek, padáky a výfuk od DPM race. Jeden z nejslušivějších výfuků na Hornetu.
Proč Hornet? Za mě v této kategorie jedna z nejlepších možností, ne-li nejlepší.
Strašně univerzální stroj. Dá se sním jezdit denně do práce, můžeš sním vzít ženu na výlet, a když na to příjde na okruhu jsme se taky krásně povozili, jen ty stupačky jsou nízko. Brzdy na to, že to jsou dvoupístky pecka, a když se dají dobré desky je to ještě lepší.
Já mu nemám co vytknout a mě a mému jízdnímu stylu, prostě sedí takový jaký je.
Stroj v krásném stavu, naživo to musí být ještě větší paráda.
Nesmrtelná motorka
Vypadá fakt suprově
Máš pravdu. Nejhezčí, ze všech ročníků z výrpby Horneta. + tahleta barva, společně s tou rezavou rezavou metalickou byly TOP. Ještě sežeň ten kryt sedla spolujezdce, který jsem na téhle motorce viděl a moc jí slušel. Užívej a hooodně km bez nehod!