Vlastník | Motorkari.cz | |
---|---|---|
Vloženo | 7.4.2022 | |
Aktualizováno | 11.11.2022 | |
Zobrazeno | 3 207x |
Matylda v novém aneb Sezóna zahájena
Přesně dva měsíce jsme nechali Matyldu u dovozce, společnosti Journeyman, ve Strančicích u Prahy, aby ji na sezónu nachystali do gala. Proběhl roční servis, kilometrově to sice ještě bylo hodně daleko (800MT má interval
Typ: Montáž doplňku Vloženo: 24.03.2023 Uskutečněno: 23.03.2023 Tachometr: 9239km Komentářů: 3x -
Před novou sezónou
Minule jsem sice říkal, že zřejmě nevydržím a vyzkouším, jak se ten softwarový update projevil, ale nakonec jsem to vydržel. A těch pár ujetých kilometrů při cestě pro benzín (prémiový a snad bez biosajrajtu) mi odpovědi
Typ: Odborný servis Vloženo: 23.01.2023 Uskutečněno: 12.01.2023 Tachometr: 9018km -
Zazimováno! Nebo ještě ne?
Je tu listopad a po nadprůměrně teplém říjnu už se opravdu podzim hlásí o svá práva. Takže jsem usoudil, že by si Matylda zasloužila už pořádně vypucovat a uložit k zimnímu spánku. Možná ji čas od času probudím, když se
Typ: Údržba Vloženo: 11.11.2022 Uskutečněno: 05.11.2022 Tachometr: 9001km Komentářů: 2x -
Co nás štvalo a už neštve (nebo míň)
Jak se testovací sezóna blíží ke konci, je víc času se konečně věnovat i Matyldě. Doposud jsme na ní hlavně jezdili, proto ji taky máme, ale bylo pár věcí, které cinkaly zvonečkem, kdykoli jsem na motorku sedl. Jo, až př
Typ: Údržba Vloženo: 08.10.2022 Uskutečněno: 28.09.2022 Tachometr: 8675km Komentářů: 4x -
Trocha té údržby...
Ač to v deníku Matyldy vypadá, že jsme ji zajeli a někam hned odložili, není tomu tak. Jenom prostě není na nějaké vypisování čas. Už toho zvládla dost. Aktuálně jí na počítadle kilometrů svítí údaj již bezmála 7,5 tisíc
Typ: Údržba Vloženo: 19.08.2022 Uskutečněno: 16.08.2022 Tachometr: 7305km Komentářů: 2x -
Na garančce
A máme zajeto! Na servis jsme jeli ještě před dosažením magické tisícovky, Matylda totiž už měla daný program a do servisu mohla buď teď, nebo by se do něj dostala až o pěkných pár stovek kilometrů déle. Ne že by ten mot
Typ: Údržba Vloženo: 28.04.2022 Uskutečněno: 27.04.2022 Tachometr: 820km Komentářů: 2x -
Pro požehnání
Sice je z Číny, ale už je pokřtěná... No, takhle to úplně nebylo. Matyldu si v rámci zajíždění vzal Filip na výlety po svém domácím teritoriu, tedy Podještědí, a aby se jen tak neflinkal odnikud nikam, vyrazil na motorká
Typ: Sraz Vloženo: 28.04.2022 Uskutečněno: 23.04.2022 Tachometr: 650km Komentářů: 2x -
Převzetí
Na počítadle kilometrů, zobrazujícím se na velkém TFT displeji, svítila velká nula, dokonce jsme si ještě sundávali ochranné fólie. Počasí sice slunečné, ale březnově zalézající za nehty bylo ideální k převzetí stroje, k
Typ: Koupě Vloženo: 07.04.2022 Uskutečněno: 25.03.2022 Komentářů: 1x