Vlastník | aikon1 | |
---|---|---|
Vloženo | 30.12.2021 | |
Aktualizováno | 4.9.2022 | |
Zobrazeno | 2 145x |
Super mašina a + za značku kůže
Dainese je za mě TOPka
Krasnej stroj
Paráda
Nádhernej Speed tak at slouží.Hlavně aby už bylo počasí.
Ježíšku, panáčku! Tak to vyšlo, super! Po dvaceti letech ses dočkal a byla pod stromečkem
Musíš někdy tomu štěstíčku trochu pomoci ... Jen mohl taky nadělit nějaký jezdící počasí, počítám, že do opravdové sezóny se v klidu nevyspíš ... takové to je, když si člověk koupí novou motorku v zimě, trochu masochismus.
no a nejlepší je na něm ta litrovka se 135 koňma ve třech stájích.
Angličani zas až tak moc dobrých věcí nedělají, ale zrovna v Triumphu vidím tu výjimku potvrzující pravidlo. Konkrétně tenhle Triple je navíc opravdu šmrncovní, výborná barevná kombinace, který vévodí vidle ve žlutém kovu. Naprosto skvělá je ta maska s pohledem masařky
Tak mnoho zábavy hlavně vždy kolama dolů! A podaří se Ti na něm docílit ten náklon 50 stupňů?
Tak koukám další Speed
Super volba, jízdní dojmy sice zatím nejsou, ale rozhodně budou, tak dej vědět, bude to dokonalá mašina..
Krásnej Triple!
užívej
Pěkná mašina, přeji nekonečnou porci zábavy v sedle
a kolama jenom dolů, aspoň tím zadním a dlouhou sezónu nejen v r. 2022
Krásný peklostroj pod stromečkem
Moc pěkný Speed, přeji jen samé šťastné km v sedle.
Mimochodem, MV Augusta Brutale Dragster je moc pěkná, ale chápu, proč Speed.
Parádní motorka s 3-válcem!
Nám motorkářům by Ježíšek měl nosit jenom takovéhle dárky!
Kurnik ten 2012 vypadá taky moc fajnově
ten by si zasloužil taky svůj profil
Já vždy trval na tom, že Speed musí mít laufy pod sedlem … ale pravda je, že s jedním pěkným ladakem je to proste pecka … ja tam měl SC a bylo to Top
Chlapi děkuji za komentáře
Brukev: Dám ti vědět až se projedu, ale když to porovnám už pocitově u stojící mašiny, když sedneš za řídítka, tak přední štítek je menší a jinak tvarovaný a celkově se mi zdá, že posez je více na rukách a si jako by víc před motorkou. Na 2012 jsem měl dva MIVVy pod sedlem, tady ten boční Remus to taky opticky strašně zeštíhlil a zmenšil. Uvidíme na jaře
Speed je Top … docela mě zajima porovnání s 2012 protože myslím ze ty novější modely jsou menší … mám cca 185 a 2011 byl akorát …
Pěknej Speeďák
Krásný Speed