Původně jsme měli jet tento víkend na motorkách do Orlických hor, ale počasí nás nakonec odradilo. Alespoň jsem tedy mohl objet velmi zajímavé akce. V sobotu dopoledne to začalo Trabantím srazem u nás ve Štětí, následně odpoledne jsem jel do Sosnové u České Lípy na akci „Sosnová Classic 2025“. Bývá vždy na jaře a pak na podzim a je to opravdu boží akce. Kdo miluje vůni spáleného benzínu a pneumatik tady nesmí chybět. V neděli jsem si pak zajel do kempu v Brozanech nad Ohří na pokračující BMW Roadshow 2025. Vyzkoušel jsem si BMW S 1000 XR. Takové to rychlé cestování. Bylo zajímavé, přijel jsem na GS a vlezl na toto. Motorka do ruky lehčí, kompaktnější, hezká. První kilometry – motorka tahá za řízení (sjetá guma?), moc se jí proti GS nechce zatáčet, ale motor samet a rychlořazení – tak u těchhle Baworáckých čtyřválců je prostě boží. Motorka ale nádherně pohodlná, sedlo suprové, velmi mile mě překvapila. No pak jsem vlezl na GS, najednou nějak velké, těžké, a samo padá do zatáčky až tak, že jsem si málem rozbil hubu. Je super si prostě rychle přehodit stroje a uvědomit si tak jejich velkou rozdílnost.
Vlastník | DejvGSR | |
---|---|---|
Vloženo | 21.4.2021 | |
Aktualizováno | 6.8.2021 | |
Zobrazeno | 7 439x |
Tak to byl hezký využitý víkend...
jé Trábi
Klasici v Sosnový museli být pěkný. Ono je i pěkný, když se jezdí 300zatáček v Hořicích tak tam byly jízdy Clasiků mezi jízdami motorek, auta a motorky, taky to bylo super.
To báwo S1000XR je moc hezký.
To Bávo je móooc pěkné