Motor do V vzduch ,vzhled ,charizma a kardan co více dodat .
Motorka koupena od AF Centrum Ostrava - Vše proběhlo v pořádku jak má dle mého názoru vypadat .Dělají to s láskou k moto a néé že musí! Doporučuji !!!
První dojmy - Pohodlná , na první pohled robustní a dobře zpracovaná mašina. Co se mi líbí : sedlo ,motor v podstatě 90% motorky. Nelíbí se mi : Výfuk a zadní uchycení stupaček opravdu leze moc do stran jak ostatní uvádí také. Výfuk už jsem vyměnil za laďák takže v podstatě vše ok. Jede pohodově a to v dnešním provozu dostačuje a hlavně parádně zatáčí.
Motorku bych doporučil pro - Každému komu se líbí a má rád retro motorky a chce si s radostí zajezdit v dnešní uspěchané době.
Doplňky na motorce - QD koncovka
po
určité
dávce
kilometrů.
Jinak viz dlouhodobá recenze brejlovce viz články v85tt.
Tak najeto prozatím cca 850km
prozatím jen klady a spotřeba průměr za cca 500km 4,8l ale jízda poklidná do 4500ot. Ještě cca 600km a už se bude točit :)
Pak dám vědět.
MG správná volba
Červenobílá ze mne nejlepší, přidej fotky. Je to výborná motorka pro každý den, ať dělá radost.
Závidím!!!
Aby se nejnovější guzzina nelíbila!! Je super, točivá a proti mému Stelivu tak trochu puberťačka.. Až budu starší, možná do ní půjdu. Zajímalo by mne, jak se chová naložená kufry a ve dvou..
Gratuluju, držím palce a přeju obligátní: " Kolama dolů!"