Vzhled se absolutně liší od dnešních Harleys, nemá kulate přední světlo, vzhled působí agresivně.
Motorka koupena od FIRMA:Harley-Davidson Praha - Klasik Mot - Harley Davidison Praha Na Šalamounce
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Harley Davidson FLSB SPORT GLIDE: Rozhodl jsem se díky vzhledu, a Sport Glide je více cestovní
První dojmy - Takovej zátah jsem teda nečeka, je to silnější 114. Vibrace od motoru jsou minimální, zvuk s laděnými koncovkami je nepopsatelný.
Motorku bych doporučil pro - Těžko říct, řekl bych pro všechny nižší než 185 cm ale vyšší než 155 cm.
Doplňky na motorce - Zadní nosič s opěrkou, druhý zadní nosič bez opěrky, kožená brašna na levý bok, laděné výfuky od S&S, přední plexi, vše odnímatelné
Průměrná spotřeba - 4.64 l/100km
Brzdy - 2 kotouče vepředu, odvádí skvělý výkon
Motor - silná 114 s obrovským krouťákem a spotřebou jen 5 litrů? ANO
Jízda - nastavitelné zadní pérování, 1-5, na českých silnicích 1ka úplně super, se spolujezdcem dávám 3, aby i batůžek měl pohodlí
Ovladatelnost - je kratší než dosavadní HD, dobře se s nim manipuluje, těžiště má hodně dole, krasně jde do zatáček
Pro spolujezdce budu ještě objednávat pohodlnější sedlo na delší trasy
Dokoupil jsem brašnu na bok, a tašku na zadní nosič, která je dost prostorná
Servis a poruchy zatím žádné
Terén, díky pérování není problém přejet po hrbolatější silnici, ve městě se neztratí, už jen ten zvuk mezi domy jak se rozlejhá je bomba!
Krasavice
Gratuluji