Klasický schoper, původní bez velkých úprav, původní lak, málo najeto , super stroj.
Motorka koupena od FIRMA:Motocentrum Tass (Chrudim I) - Při prodeji Vás tlačí aby ve smlouvě byla napsána jiná částka (menší) než ve skutečnosti zaplatíte.
První dojmy - Super jízda s klasickým zvukem a svobodou života. Horší brzdy (ale to je klasika u těchto motorek) , je těžší není pro slapší jedince, nelíbí se mi zrcátka .
Motorku bych doporučil pro - Pohodářům , kteří nepotřebují nic řešit, předvádět se ,lidem co si chtějí užít jízdu krajinou
Doplňky na motorce - Plexi, pancéřové hadice,12 V zásuvka, brašny, přídavná světla,
Mám rád klasický vzhled motorky schopra . Líbí se mi celkově - posed, tvar řidítek, barva atd. Prostě je super vzhledem cena užitnost. Jízda je pohodová , ale musíte počítat s váhou motorky při rozměru a tvaru řidítek v zatáčkách při malé rychlosti. Brzdy jsou samozřejmě při stáří mota horší ,ale ne špatně. Je dobré dát si pancéřové hadice brzdy mají lepší nástup. Musíte stim počítat a no problém ( žádné ABS atd.). Spolujezdec není problém pro řidiče ani pro spolujezdce. Úložný prostor je klasický na delší trasy je dobré mít všechny brašny. Motorka je určena k dlouhým cestám po silnici volnou krajinou pro krásné výhledy po krajině a setkávání se s přáteli. Jízda je super a pohoda.
To je nádhera. Věřím, že pořád jede stejně. Ať slouží!!
Jj. Inťas je prostě super!
a koupil bych ho klidně zase
!
Měl jsem ho v 97mým
Máš to náádherný!
V téhle barevné kombinaci asi nejhezčí. Prostě máme parádní stroje!
Nádhernej parník.