Vlastník | EdMorrell | |
---|---|---|
Vloženo | 27.9.2015 | |
Aktualizováno | 27.9.2015 | |
Zobrazeno | 7 004x |
Ahoj zdravím ,mašina krásná ..nemam co vytknout , vypadá skoro uplně stejně jako ta moje
. Co dát někdy srazík , jsem z obce Veselé u České Kamenice , mobil 603946171 Štěpán . Měl jsem před tím Dragstár 1100 ale vloni jsem ho prodal..vyprávění na dlouhé povídání
Vloni na konci léta jsem si jel koupit Wildu od Týpka z Ostravy.. maximální spokojenost . Na motorkářích jsem pod Péša74 . Jezdim na lodi ,a ted zrovna v práci .. tak kdyby jsi měl zájem tak cinkni nebo pisni mam i whatsapp . Měj se a kolama dolu Št.
Já si pro ni teprve jdu, ale dokážu se pokochat i takovými pěknými komentáři. Mám z ní VELKÝ respekt, coby začátečník, ale už se strašně těším, protože je neskutečně krásná
Dobrá volba
Zdravím, no já musím jedině pochválit výběr . ( původní majitel
jestli jsi změnil vzhled prosím o foto, dík
Nadherna klasika pekne vymazlena 10b
parada
Ahoj,pekna masinka.uz at je teplo. a hodne stastne dojetych kilaku.
No
hmmm ta barva už je úplně jiná.
musel jsem stříkat po vyztužení zadního blatníku. Ale taky krásná!
Ahoj,tak za mě samozřejmě za 10b,už kvuli té barevné kombinaci. Dobrý vkus
Čauvec, zbyl mi z Wildy laděný výfuk, kožený pás na nádrž a celkem pěkné blinkry (neorigo). Kdyby jsi měl zájem, tak se ozvy. Kuba 773499199
Samozřejmě za 10 bodů a jestli myslíš vážně to vnímání krásy okolí a nespěchat, jsi můj člověk

krásný cruiser
je to za 10 bodů
Parádní mašina
Moc pěknej kousek
Ať slouží a hlavně, kolama dolů!
Udělal jsi dobrý výběr.
Já příští rok na ní nalítám 100 000 km a jsem rozhodnut, že jí budu mít do té doby, než se rozpadnu já nebo ona.
Parádní moped, s tím motorem máš pravdu, z japonských motorů nemá (co do krásy) konkurenci, taky jsem wildu chtěl, ale nakonec mě dostal design XV 1900
Blahopřeji,dobrá koupě.Já ji mám od jara a jsem opravdu spokojenej.Hodně pohodovejch kilometrů .
Krásnej Wilda
a bezva popis. Hodně pohodičky na cestách
Nádherná lokomotiva
Parádní strojovna.
Nádherná lokomotiva
tož spousty pohodovejch kiláků přeju