Vlastník | Jilmoň | |
---|---|---|
Vloženo | 25.9.2015 | |
Aktualizováno | 21.4.2021 | |
Zobrazeno | 9 732x |
To je prostě parádní čtení...A moc hezká , původní kývačka...Nejen...
Mě když vyžene z garáže svítání, jdu si raději hned lehnout
Pěkná motorka i příběh. Akorát ten text rozděl do několika odstavců, blbě se to čte.
Tak jsem rád, že jsem čtivem potěšil
Kejvačku jsem letos úspěšně proháněl po Španělsku zas. Ale musím tu kliku vyměnit. Lítá v hlavních ložiscích tak brutálně, že se razantně mění odtrh a tím i předstih
Tak to pane klobouk dolu. Moc hezké čtení, až jsem se do toho vžil a tak trochu záviděl. To snad ani není potřeba renovovat. Jo, tyto mašinky ještě byli poctivým kusem železa a na silnici jsou opravdu pohodlné. Já měl 350, to byl koráb, teda když to zrovna jelo. U Jawy je lepší 1 válec než 2. Ty dva se pořád hádali. Ale mě hrozně bavilo se v tom hrabat
paráda!
krasnej kousek
10.B
krásná stará Jawička už podle tý lupy na světle
. Závidím přízeň druhé polovičky k jedné stopě
Palec hooore
Super...
Supr! :)
Super prdel
Super pribeh
Paraaada, krasny stroj!!! Pekne fotky z netradicniho prostredi pro Jawu
Jasne za deset
Jestli je to ta, kterou potkávám po ČB, pak nádhera. A jestli ne, tak nevadí a dávám i tak bodíky :)
Prda!!
RESPECT
super jawa a ještě lepší čtení - moc pěkný
Ja precetl, moc pekny. Moc se me kyvacky libi taky mam dve v krasnym puvodnim stavu, 352 a 450 asi bych si jem mel taky dat. Na 353 si vzpomenu dycky kdys se podivam na nohu protoze me prerazila kdysi kotnik. Znam tvoje kacko stavalo pred skolou [chodil jsem na pefku] cumel sem dycky kdys sem sel kolem neho
Tak at ti to jezdi
jo jeste u skoly stavala 455 a 471 jesi vis, borec ma tady taky profil.
krasna jawicka,krasna Leticie a super pribeh
velka zavist,predstava ze litam na dovci u more na jawce
Díky. To by mě zajímalo, jestli to někdo přečetl do konce. Nějak jsem se rozepsal
Vážení, kdyby chtěl snad někdo z vás pustit nějaký původní díl v lepším stavu, než má moje kývačka, rád zakoupím. Třeba sedlo mě štve, rád bych sehnal to v původní hnědé kožence, rád za něj dám nově pošité.
Super motorka a prima příběh. Za mě 10b.