Moje první dospělá motorka. A skamarádily jsme se rychle.
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Honda NX 650 Dominator: Když jsem se poprvé svezla na Dominátoru, neskutečně mi sedl, a proto jsem hledala něco podobného. Vigor je spíš silniční verze, a jelikož já do terénu nejezdím, byla to jasná volba.
První dojmy - První projížďka byla v lednu, takže jsem se dost bála uklouznutí. Ale i navzdory chladnému počasí jsem se krátce projela a musím říct, že to byla paráda. Při mé výšce 180 cm je sedlo tak akorát. Ovladatelnost úžasná, motorka není vůbec těžká.
Motorku bych doporučil pro - Určitě doporučuji jako mezikrok po 125. :-) Je to mírný přechod na silnější kategorii.
Doplňky na motorce - Motorku jsem koupila již s padacím rámem a kufrem.
Jako svou první dospělou motorku jsem hledala něco klidnějšího, žádnou divočinu. Vigor to splňuje fantasticky. Po přesednutí z hondy CBR 125 R jsem měla pocit, že mám nejrychlejší motorku na světě. Teď za sebou máme první sezonu a už se mi zdá, že jezdí pomalu . Ale jen tak tu mojí holku nepustím. Jezdí se na ní krásně, je lehoučká (až na parkování v garáži, to mi dělalo problém i se simsonem) a nenáročná. Zatím jsem žádné závady neřešila, jen výměnu přední pneu, oleje a brzdové kapaliny. Na zimu mám v plánu servis, znervózňuje mě při jízdě takové divné cvakání
Testováno v lehkém terénu. Musím říct, že jede krásně a mít i terénní gumy, vyjede snad všechno.
Spotřeba cca 5-6 litrů na 100 km.
Spolehlivá, odolná mašina.
Moc pěkná majitelka.
Ať máš stále radost.
Super stroj
Jé, ten bejval kdysi můj