Instalace GiproX - typ GPX H01

  • 0

    25.4.2017 od Eifel80

    Dobrý den,

    koupil jsem Gipro X - type GPX H01 na Hondu Varadero XL1000 (r.2000), po instalaci mi jednotka odpočítá od 6 do 1, pak naskočí L, když ale nastartuji, tak se L nerozbliká rychleji a po zařazení rychlosti (1. stupeň) začne na displeji probíhat dokola čárka.

    Poradíte mi prosím co můžu mít špatně zapojeno? Podle návodu jsem našel zapojení konetorů pro sedlem (modrý konektor) a volný kabel jsem přes spojku propojil se žluto-zeleným kabelem za spojkou, která jde z ECU u zadního světla.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    25.4.2017 od capinoo

    Ahojky, ještě ho musíš naprogramovat dle návodu.

    Doplněno:

    Sorry za tu -1 to jsem nechtěl ...

    26.4.2017 od

    Sorry za tu -1 to jsem nechtěl ...

    25.4.2017 od Eifel80

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.4.2017 od Hanz.D.

    Nejspíš si netrefil správně kablík se signálem otáček. Projdi si znovu zapojení. L se rozbliká rychleji, až když gipro dostává signál otáček a teprve po pár vteřinách by měl zobrazit blikající 1.

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.5.2017 od wels

    Myslím,že to L je jako lernen, naučit ho kvalty. Mě to borec hodil na hlavní stojan a postupně řadil až do šestky a potom to bylo ok. taky po zapnutí klíčku musíš chvilku počkat až sjede ze šesti na dvě vodorovné čárky uprostřed a pak start, jinak mi začne ukazovat error....V Hondě v H.K. ti to zmáknou.....

    Doplnit odpověď

  • 0

    23.4.2018 od Surfaj

    Mám úplně ten samej problém, tak kdyby si na něco přišel dej prosím tě vědět.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist