Hadice




Detail inzerátu

Street Racer Predátor-Dětská Pánská(Dámská)moto kombinéza

velikost 12(posledni foto rozměry)Dětská jednodílná kombinéza vyrobena ze 100% hovězí kůže té nejvyšší kvality.Perforační panely umístěné na kombinéze zajistí její prodyšnost především v parných, letních dnech.Podšití příjemnou síťovinou.Stretchové panely nad koleny, lokty, v oblasti ramen a beder zajistí volnost pohybu.Kombinéza je opatřeny YKK zipy, které jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších.Vyjímatelné CE chrániče umístěné na ramenou, loktech a kolenou zajistí maximální bezpečnost.
K bezpečnosti významně přispěje také pěnový zádový chránič. Příjemné zakončení rukávů z neoprenu poskytuje příjemný komfort.Dvojitě a trojitě prošité švy speciální nití pro maximální pevnost kombinézy.Aerodynamický hrb zlepšuje aerodynamiku a výrazně zvyšuje bezpečnost.
Kombinéza je vybavena kolenními slidery, které se uchycují pomocí suchého zipu.Chcete svému malému motorkáři dopřát tu nejlepší možnou ochranu a bezpečnost. Kombinéza Street Racer Predator je tou správnou volbou. Vel. 12 - hrudník 82 cm, pas 78 cm, boky 92 cm, ramena 58 cm, vnitřní šev od rozkroku 66 cm. Tato kombinéza je nová nikdy použita, záruka. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Nové zboží

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: Skladem
Cena: 9 000 Kč
Typ: Prodej
Město: Kladno
Velikost: 12
Telefon: 720646466
Vyrobeno: 9000
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist