bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

Osobní nastavení podvozku - K-tech

Jsme dealerem pro nastavení podvozku K-tech ve Východních Čechách.

Proč bych měl mít nastavený podvozek?
Sériové motocykly jsou osazeny pružinami pro „univerzálního jezdce“ – hmotnost každého jezdce je jiná – pro správné vyvážení podvozku – pro správné chování vnzatáčkách – pro správnou tvrdost podvozku podle Vaší váhy.

Sériové tlumící charakteristiky jsou nastaveny „univerzálně“, každý druh použití motocyklu (MX, SX,enduro, … nebo silnice / okruh) vyžaduje jiné nastavení. Navíc dovednosti každého jezdce jsou jiné (PRO, hobby) – potřebujete správné nastavení tlumících charakteristik - dle Vašich dovedností a použití motocyklu.

A není to pro mě zbytečné, když jsem jen hobby jezdec?
Správné nastavení podvozku není jen pro profesionály, amatéři potřebují správné nastavení mnohem více – aby byli schopni dál rozvíjet svoje dovednosti, nebo si prostě jen usnadnit a užívat jízdu. K-TECH vyvíjí nastavení jak pro profesionály, tak i pro amatéry.

Kolik to stojí?
Protože se každé nastavení liší podle typu a použití motocyklu, váhy jezdce a jeho výkonnosti, musíme nejprve znát informace o Vás. Použijte náš online poptávkový formulář na webových stránkách www.restamxshop (v horní části ve složce osobní nastavení podvozku), kde vyplníte informace o Vás a Vašem motocyklu a dostanete nabídku emailem během několika dnů.

Jak službu objednám a jak dlouho to trvá?
Pokud se na základě nabídky rozhodnete, nabídneme Vám termín a požádáme Vás o zaslání předních vidlic a zadního tlumiče. Vlastní práce trvá 1 servisní den, termín dodání je závislý na době dopravy podvozku od Vás k nám a zpět.

Na jaké motocykly je K-TECH osobní nastavení pro jezdce dostupné?
Na většinu motokrosových, enduro, supersport a superbike motocyklů.

Reference
Nastavení podvozku K-TECH používají jezdci a týmy v mnoha světových sériích jako World Superbike,World Super Sport, BSB Championships, AMA Championships, World MX, British MX, World Enduro, World Rally Championship... Technici společnosti K-TECH nepřetržitě pracují s týmy a jezdci ve všech těchto disciplínách na vývoji nastavení, která jsou poté nabízena zákazníkům.
Nové zboží -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Inzerát firmy
RESTA racing

Adresa:
Vysokomýtská 427
Holice
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
728135266

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist