Hadice




Detail inzerátu

Piaggio 1

NOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTR PIAGGIO 1
PŘEDSTAVUJEME MODEL „1“, NOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTR PIAGGIO
ITALSKÝ PŮVOD A ZAMĚŘENÍ NA MLADÉ ZÁKAZNÍKY: „1“ JE SPOJENÍM BAREV, FANTAZIE, STYLU, BEZPEČNOSTI A TECHNOLOGIÍ, JAKÉ SVĚT ELEKTROSKÚTRŮ JEŠTĚ NEVIDĚL
JEDNODUCHÝ LEHKÝ MOPED S TRADIČNÍMI HODNOTAMI LEGENDÁRNÍ ZNAČKY PIAGGIO CHCE SPOJENÍM EFEKTIVITY A ZÁBAVY PŘEPSAT PRAVIDLA VE SVĚTĚ MĚSTSKÉ ELEKTROMOBILITY
1 JE GLOBÁLNÍM PROJEKTEM ZNAČKY PIAGGIO. V ČESKU SE ZAČNE PRODÁVAT V ČERVENCI LETOŠNÍHO ROKU
VERZE L1 MÁ OMEZENOU MAXIMÁLNÍ RYCHLOST NA 45 KM/H A MŮŽETE JI ŘÍDIT S ŘIDIČSKÝM OPRÁVNĚNÍM AM NEBO B.
Model Piaggio 1 ohlašuje příchod zcela nové generace e-skútrů. Novinka je připravena od základu změnit svět elektrické mobility a je přímo adresována mladé generaci.
Kromě toho, že je lehký, snadno ovladatelný, jednoduchý a zároveň chytrý – tak jak e-skútr má být – nabízí Piaggio 1 také to nejlepší ze skútrů Piaggio: kvalitu, spolehlivost a robustní podvozek pro maximální požitek z jízdy, bezpečnost a zábavu. Protože Piaggio 1 slibuje snadné ovládání a zábavu, mladí lidé si jízdu v jedné stopě zamilují jako nejpohodovější způsob dopravy. Styl, ekologický provoz s nulovými emisemi, nízká hmotnost, skvělý výkon – Piaggio 1 má všechno, co potěší nejmladší generace.
Piaggio 1 má ve výbavě spoustu moderních technologických prvků, jako například digitální barevný přístrojový panel se senzorem, který upravuje intenzitu podsvícení a kontrast podle okolního světla, kompletní LED osvětlení, bezklíčový startér nebo dva jízdní režimy.
Originální design modelu Piaggio 1 ctí trendy současné městské elektromobility, ale zároveň zůstává věrný nezaměnitelnému stylu, kvalitním materiálům a kvalitě zpracování, které charakterizují celou modelovou řadu skútrů Piaggio. Piaggio 1 je v první řadě uživatelsky vstřícný skútr, který má za cíl zlepšit a zjednodušit každodenní cesty po městě. Díky bezklíčovému startéru je Piaggio 1 vybaveno dálkovým ovladačem.
Na silnici je nový e-skútr Piaggio lehký a velmi snadno ovladatelný, nabízí pohodlnou jízdní pozici s nízkým sedlem a rovnou prostornou podlahou plus praktickými a robustními vyklápěcími stupačkami pro spolujezdce. Piaggio 1 je také jediným e-skútrem ve své kategorii, který má velký úložný prostor pod sedlem.
Piaggio 1 bude v nabídce ve několika verzích s různě výkonnými motory L1 (moped) a L3 (motocykl) a různými dojezdy. Všechny bude pohánět elektromotor, jehož lithium-ionové baterie jsou snadno vyjímatelné, aby se daly dobít doma nebo v kanceláři.
PIAGGIO 1 L1 – techniCKÁ SPECIFIKACE
Motor
Piaggio Group elektromotor
STÁLÝ VÝKON
1,2 kW (2 koně)
MAXIMÁLNÍ VÝKON
1,34 kW
NAPĚTÍ BATERIE
48 V
kapaCitA BATERIE
--
ENERGIE BATERIE
2,3 kWh
DOBA NABÍJENÍ
--
MAX. RYCHLOST
45 km/h
HMOTNOST BATERIE
--
DOJEZD
do 100 km
PŘEDNÍ PNEUMATIKA
10’’
ZADNÍ PNEUMATIKA
10”
PŘEDNÍ BRZDA
kotoučová
ZADNÍ BRZDA
kotoučová
ASISTENČNÍ systém
--
ROZVOR
--
DÉLKA
1720 mm
ŠÍŘKA
745 mm
VÝŠKA
990 mm
 
HMOTNOST (S BATERIÍ)
85 kg
Nový motocykl +VIDEO -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 89 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Vítězov
Telefon: 777 918 666, 608 534 756, 724 284 254
Vyrobeno: 2024
Výkon: 1.3 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
Video k inzerátu


Inzerát firmy
EuroCycles

Adresa:
Kolín - Vítězov 91
Vítězov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 918 666 hlavní kontakt
+420 608 534 756 prodej
+420 724 284 254 servis

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Ostatní Ostatní 2021-2027

TOPlist