megamoto_unor2




Detail inzerátu

Honda NT 1100 zadní kufr zdarma

UŽIJTE SI ZMĚNU SMĚRU
Přesně na tenhle okamžik jste čekali. Pracovní týden skončil. Teď je čas na objevování, na víkendový výlet. Váš motocykl NT1100 je vybavený pro dva. Kam pojedete? Máte nějakou představu a část trasy máte naplánovanou v telefonu. Zbytek ale bude překvapením, protože to tak chcete. A co vlastně hledáte? Něco výjimečného. Pocit, který může přinést jen cestování na motocyklu. Právě takové čeká i na vás. Dojíždění, sport, turistika nebo všechny tři? To záleží na vás.

To je na motocyklu NT1100 úžasné. Je zkrátka univerzální. Elegantní aerodynamika, velký štít nastavitelný v pěti směrech a horní/spodní deflektory poskytují vynikající ochranu proti větru. Kompaktní rozměry jsou však jako stvořené pro jízdu ve městě. Sedlo s výškou 820 mm je pohodlné pro dvě osoby a je přizpůsobené flexibilní jízdní poloze, která vám umožní splynout se strojem nebo relaxovat. Můžete se spolehnout také na vysokou úroveň výbavy. Kromě postranních kufrů je model NT1100 vybavený 20litrovou palivovou nádrží s dojezdem 400 km (režim WMTC), vyhřívanými rukojeťmi, tempomatem, zásuvkami USB/ACC a zadním nosičem. Údržbu zadních kol usnadňuje středový stojan.

Vyladěno pro zrychlení s volitelnou dvouspojkovou převodovkou
Silný dvouválcový motor nabízí vysoký výkon již od nízkých otáček a špičkový točivý moment 104 Nm, což je přesně to, co potřebujete pro bezproblémové předjíždění. Plynule zabírá až do maximálních otáček a je naladěný na hluboký, pulzující a charakteristický zvuk. Tři výchozí jízdní režimy URBAN, RAIN a TOUR pokrývají většinu podmínek a dva uživatelské režimy umožňují plně přizpůsobit výkon motoru, stejně jako třístupňový systém HSTC a řízení trakce k zamezení zvedání předního kola. Pokud chcete s volitelnou šestistupňovou převodovkou DCT řadit, řadicí tlačítka na levé rukojeti řídítek nabízejí rychlé řazení nahoru i dolů. Pokud potřebujete sportovnější výkon, můžete zvolit efektivní a plynulé řazení s třístupňovým režimem S.

Rychlé řízení, jistota a sebevědomí
Tento motocykl se ovládá lehce a přesně, ať už na něm jezdíte jakkoli. Tuhost ocelového rámu je optimalizovaná pro pevnost, citlivost a stabilitu, 43mm vidlice USD Showa kazetového typu a zadní tlumič spolupracující s hliníkovou kyvnou vidlicí prostřednictvím systému Pro-Link poskytují působivé reakce zavěšení a přesný zážitek v zatáčkách bez ohledu na okolní podmínky. Předpětí zadní pružiny je hydraulicky nastavitelné podle přepravované zátěže. Přední a zadní pneumatiky s profilem 120/180 zajišťují maximální přilnavost a stabilitu a v případě potřeby je k dispozici plynulá a progresivní brzdná síla řízená systémem ABS.

Zůstaňte v kontaktu a nikdy se neztraťte s plnou konektivitou
Jasný a snadno čitelný 6,5palcový dotykový displej TFT nabízí tři úrovně informací – od minimální po maximální – podle konkrétních preferencí. Připojení Apple CarPlay (R), Android Auto (R) a Bluetooth (R) umožňuje přístup k funkcím chytrého telefonu, jako je navigace, hudba a hovory, prostřednictvím displeje a sluchátek zabudovaných v přilbě. Světla pro denní svícení (DRL) se automaticky přizpůsobují intenzitě okolního světla a upozorňují ostatní účastníky silničního provozu na vaši přítomnost. Při rychlosti nad 50 km/h signalizuje signalizace nouzového zastavení (ESS) těm, kteří jedou za vámi, že je třeba zastavit. Signalizace se vypíná automaticky.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 349 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2023
Výkon: 75 kW
Objem: 1084 cm3
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny Honda NT1100 2023
Honda NT1100 2023
Vývoj ceny různých ročníků
Honda NT1100 2020-2026

TOPlist