megamoto_unor2




Detail inzerátu

CFMOTO Gladiator Z1000 Sport R + EV110 za 50%

NYNÍ AKCE!!! - ke čtyřkolce získáté dětskou elektrickou čtyřkolku EV110 v hodnotě 79 990,– Kč za 50% ceny.
Uvedená cena platí pro verzi v černé nebo bílé barvě a bez plastové střechy.
Plastová střecha 6000,- Kč
PŘICHÁZÍ NOVÁ ÚROVEŇ VAŠEHO DOBRODRUŽSTVÍ
Více výkonu, více zábavy, více emocí, více bezpečnosti, více pohodlí, lepší ovladatelnost a to vše pro nejlepší zážitek z jízdy. Bugina Z1000 Sport R nabízí tohle všechno aby vaše dobrodružství v sedadlech nebylo dobré, ale to nejskvělejší jaké jen může být. A nejen to, malá korba, naviják a tažné zařízení značně rozšiřují akční rádius využití R-ka.
Motor
Motor typu V-Twin prošel jemnou optimalizací konstrukce hlav válců, což vedlo nejen ke zvýšení točivého momentu, ale především k vyššímu výkonu. K dosažení těchto zlepšených parametrů bylo třeba přepracovat i sací a výfukové potrubí. Model „R“ nyní přináší 90 koní výkonu i s pomocí vstřikování Bosch, které udržuje motor v optimálním chodu bez ohledu na teplotu okolí či nadmořskou výšku.
Agresivní a vyzývavý
Design a celkový profil linií nesou agresivní prvky závodního stroje kombinované s křivkami futurismu a účelovosti dohromady.
Nová grafika a barvy, jsou zároveň dominantním prvkem identity pro nová R-ka. Za vším stojí rakouské studio KISKA.
Podvozek s vyšší odolností
Závěsy kol vpředu i vzadu byly zesíleny a upraveny pro potřeby lepší adaptace se terénu, a tím spojenou vyšší průchodností a co nejvyšší mírou bezpečnosti. Nové 4-prvkové zavěšení zadních kol s příčným stabilizátorem se zdvihem pružení 395 mm a upravené přední zavěšení kol se zdvihem pružení 340 mm jsou skvělým partnerem pro posádku i v tom nejtěžším terénu.
Zvýšení i do extrému
Díky novým 29“ pneumatikám se světlost stroje zvýšila o 30 mm až na konečných 340 mm.
Pneumatiky dostaly speciální 14“ disky kol Beadlock, které díky své konstrukci umožňují jízdu i s extrémně podhuštěnými pneumatikami, aniž by se poškodily či vyzuly se z disku.
Extra výbava
R-ko nyní disponuje navijákem osazením s nylonovým lanem, které je pružnější a snese extrémní zátěž. Velká výhoda lana je jeho elasticita při navíjení či odvíjení nebo přímo při práci v terénu.
Nový 5“ TFT displej / aplikace CFMOTO RIDE
Motor pracuje s dvěma módy: SPORT a NORMAL, přičemž každý mód disponuje individuální grafikou a tím i rozdílným režimem výkonu a točivého momentu. T-Box umožňuje propojení s chytrým telefonem přes aplikaci CFMOTO RIDE, což znamená okamžitý přístup k palubním údajům v reálném čase např.: množství paliva, stav baterie, záznam o jízdě, samodiagnostika vybraných základních funkcí před jízdou…
Nový volant / madlo spolujezdce
Volant lépe sedne do ruky a nese prémiový vzhled. Umožňuje nastavení úhlu sklonu a ve vysoké rychlosti i díky systému posilovače řízení (EPS) na něj R-ko reaguje přesněji. Madlo pro ruce spolujezdce je vysouvatelné a díky rychloupínacím sponám si spolujezdec jeho polohu představí během chvilky.
Zcela nový tvar sedadel
Sedadla posádky mají komfortnější přizpůsobení se postavě, větší lemy opěrných ploch, lepší výstelku a také zesílené okraje čalounění po celém obvodu sedáku, kde s ním tělo přichází do styku.
Vylepšen je i 3-bodový bezpečnostní pás, nyní je ještě šetrnější pro lidské tělo při nouzovém brždění.
Unikátní tvar světel…
…vpředu i vzadu plynule zapadá do futuristických křivek R-ka. Hypermoderní LED světla vyzařují extra silné paprsky a jsou výborně viditelné pro okolí ze všech úhlů vozidla.
Variator CVTech / EBS
Kanadský variátor CVTech je speciálně laděn pro lineární a dynamický nástup výkonu a zároveň efektivně přenáší sílu motorové brzdy (EBS) na kola. Tím přidává míru bezpečnosti a pohodlí při režimu zrychlení a šetří brzdové komponenty v režimu i extrémního zpomalení.
Jednoduchý přístup
Okamžitý přístup k důležitým provozním komponentům vozidla. Složením víka přední kapoty uživatel získá přístup k řídící jednotce, pojistkové skříňce, hrdlům chladiče / brzdové kapaliny, akumulátoru a OBD konektoru.
Prémiová záruka
Prémiová záruka CFMOTO v trvání 5ti let na všechny modely.
Prodloužená záruka 5 let/10.000 km platí při zakoupení čtyřkolky CFMOTO Gladiator v prodejní síti Journeyman CZ v ČR a SR, pro koncového zákazníka, prvního majitele, který není podnikatelem.
Příslušenství & Servis
Úpravy povoleny! Přidejte velkoobjemové boxy, odolné disky nebo třeba čelní sklo. S možnostmi úprav a příslušenství vám ochotně poradíme.
Motor: 4-taktní, 8-ventilový dvouválec, SOHC, 1000 ccm
Vrtání x zdvih: 91 mm x 74 mm x 2
Převodovka: automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední diferenciál / převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce)
Odpružení P/Z: nezávislé nitrogénové, seřiditelné odpružení. Dvojitá ocelová A-ramena / Vlečená ocelová ramena
Brzdy: kotoučové hydraulické
Nádrž: 36,5 l
Hmotnost: 610 kg
Délka: 3 185 mm
Šířka: 1 650 mm
Výška: 1 855 mm
Rozvor: 2 285 mm
Přední pneu: 29×9-14
Zadní pneu: 29×11-14
Nová čtyřkolka +VIDEO -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 429 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Rudolfov
Telefon: 777 594 380, 773 379 779, 604 364 334
Vyrobeno: 2024
Výkon: 67.1 kW
Původ: Česká republika
VIN: LCELV1ZJ1P 6009630
Historie: Zobrazit historii
K motorce: CF Moto Gladiator Z1000 (2024)
Video k inzerátu


Inzerát firmy
MOTOBOOM

Adresa:
Třeboňská 401/13
Rudolfov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 594 380
+420 773 379 779

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist