Hadice




Detail inzerátu

CFMOTO Gladiator UTV1000 XL

Uvedená cena platí pro verzi v stříbrné nebo černé barvě a bez plastové střechy.
Barevné provedení listová kamufláž 6000,- Kč
Plastová střecha 6000,- Kč
Rozšiřovací lemy 1500,- Kč
Vstupenka do PRACOVNÍHO ráje
UTV1000 XL je připraven na všechno! Dokáže více uvézt, více táhnout a více pracovat. Šestimístné UTV rozšiřuje nejen pracovní, ale i hobby rádius využití. Mimořádně silná konstrukce, nese kabinu pro plnohodnotný, a především bezpečný převoz až šesti lidí. Motor je laděn tak, aby v každém pásmu otáček dodával zřetelný výkon přes speciálně naladěnou CVT převodovku. Stroj nabízí plynulé zrychlení a maximální trakci. Podvozek je technicky dimenzován na vysoké nároky uživatele s maximálním komfortem a tím i bezpečností pro celou posádku. Ve své třídě je doslova unikátem po všech stránkách.
Motor
Upravený motor V-Twin pro verzi XL s dávkováním paliva od zn. BOSCH dodává kolům lineární výkon. 2 režimy jízdy dodávají provoznímu režimu plnou smyslnost, režim pro běžný průjezd NORMAL, šetří palivo i techniku, režim WORK je určen pro těžkou práci.
Prostor pro 6 osob
Řidič si může nastavit sklon volantu, posádce ve dvou řadách nic nebrání pohodlné jízdě, k dispozici sú madlá na ruce, bezpečnostní pásy, rovné jsou i podlahy, samozřejmostí je přítomnost USB/12V zásuvek a dále potěší držáky na nápoje a odkládací prostory pod sedadly.
Maska a světla
Přední maska má zvětšené průtoky pro vzduch směřující na chladič, přičemž plná LED technologie světel nejen dobře vypadá, ale má i vysoký světelný účinek.
Sklopná korba
Sklopná korba dokáží odvést na korbě až 350 kg nákladu, vhod přijdou kotvy pro upevnění nákladu.
Silný naviják
Mimořádně výkonný je i naviják o hodnotě 4 500 lbs, přičemž je ovládán dálkovým ovládáním.
Variator CVTech
Speciálně je naladěna i CVT převodovka. Stroj tak nabízí plynulé zrychlení a maximální trakci.
Posilovač řízení
Posilovač řízení je dimenzován na vysoký výkon při obsazení stroje plnou posádkou a nákladem zároveň. I v tomto náročném režimu jde volant snadno a kola přesně zatáčejí.
Samosvorný diferenciál EATON
Právě stroj těchto kapacit ocení inteligentní zadní diferenciál, který pracuje plně automaticky a vyřeší kritickou situaci pod zadními koly (ztráta trakce) v reálném čase. Jeho výjimečnost je ocenitelná v těžkém prostředí, jako je bláto, sníh, štěrk, písek… Tato součást stroje od amerického výrobce je TOP komponentem pro čtyřkolky vůbec.
Pohon všech kol a podvozek
Zesílený rám a předimenzovaný podvozek s možností plné uzávěrky 4×4. Zajímavostí je variabilní sklon tlumičů. Takto laděný podvozek spolu s uzávěrkami umožňuje stroji přímo dokonalý přechod i velkých nerovností.
Prémiová záruka
Prémiová záruka CFMOTO v trvání 5ti let na všechny modely.
Prodloužená záruka 5 let/10.000 km platí při zakoupení čtyřkolky CFMOTO Gladiator v prodejní síti Journeyman CZ v ČR a SR, pro koncového zákazníka, prvního majitele, který není podnikatelem.
Příslušenství
Úpravy povoleny! Přidejte velkoobjemové boxy, odolné disky nebo třeba čelní sklo. S možnostmi úprav a příslušenství vám ochotně poradíme.
Motor: 4-taktní, 8-ventilový dvouválec, SOHC, 1000 ccm
Vrtání x zdvih: 91 mm x 74 mm x 2
Převodovka: automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední diferenciál / převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce, automatický zadní samosvorný diferenciál Eaton (100% svornost)
Odpružení P/Z: nezávislé, seřiditelné odpružení / Dvojitá ocelová A-ramena
Brzdy: kotoučová hydraulická
Nádrž: 40 l
Hmotnost: 945 kg
Délka: 3 745 mm
Šířka: 1 615 mm
Výška: 1 880 mm
Rozvor: 2 850 mm
Přední pneu: 27×9-14
Zadní pneu: 27×11-14
Nová čtyřkolka +VIDEO -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 474 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Rudolfov
Telefon: 777 594 380, 773 379 779, 604 364 334
Vyrobeno: 2024
Výkon: 58.2 kW
Původ: Česká republika
VIN: LCELV1ZJ1P 6018645
Historie: Zobrazit historii
Video k inzerátu


Inzerát firmy
MOTOBOOM

Adresa:
Třeboňská 401/13
Rudolfov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 594 380
+420 773 379 779

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist