megamoto_unor2




Detail inzerátu

TGB Blade 1000i LTX MAX EPS 4x4

Verze EU5 za cenu 284 990,-
Modernizovaná vlajková loď nabízí ještě lepší funkčnost a ještě atraktivnější design. Novinka přijíždí se zcela novým velkým barevným TFT displejem s denním a nočním režimem, který navíc nově disponuje i Bluetooth připojením k mobilnímu telefonu. Pozornost upoutají nová LED zadní světla s dynamickou funkcí blikačů. Výkon této vydařené čtyřkolce dodává vůbec nejsilnější motor značky TGB, a samozřejmě nechybí nic z toho, co dělá Blada 1000 LTX tak oblíbeným: pohon 2x4/4x4 s uzamykatelnými diferenciály, zesílená automatická převodovka s japonskými komponenty, posilovač řízení s variabilním účinkem, prodloužený podvozek s dostatkem místa pro dva a tažné zařízení. Vydařený vzhled nového modelu podtrhují LED-Matrixové světlomety a atraktivní kola s barevně odlišenými segmenty.
Silný motor V-Twin 1000 EFI
Dvouválcový V-Twin je jedním z největších motorů světa čtyřkolek. Se svým obrovským výkonem a vysokým točivým momentem dává čtyřkolce špičkovou dynamiku a mohutnou tažnou sílu. Elektronické vstřikování zaručuje spolehlivé starty, čisté spalování a nízkou spotřebu.
Prodloužený podvozek
Prodloužený rozvor poskytuje řidiči i spolujezdci dostatek místa na samostatných sedačkách, a zajišťuje lepší stabilitu při jízdě v kopcích. Nezávislé zavěšení všech kol, vysoká světlá výška a podvozek s velkými nájezdovými úhly zajišťuje vynikající prostupnost těžkým terénem. Dvojitá A-ramena, zavěšená v pouzdrech ze speciálního materiálu DuPont, zajišťují přesné řízení, lepší stabilitu a vysokou životnost.
Variabilní posilovač řízení se třemi režimy
lektrický posilovač s variabilním účinkem a třemi volitelnými režimy výrazně zmenšuje síly v řízení. Posilovač zároveň funguje i jako tlumič úderů do řídítek. Když přední kolo narazí na kámen, díru nebo pařez, náraz vám nevyrazí řídítka z ruky, protože většinu energie nárazu pohltí posilovač.
Pohon 4x4 se dvěma diferenciály
Pohon 4x4 se dvěma elektricky uzamykatelnými diferenciály přináší optimální trakci ve všech podmínkách. V těžkém terénu nebo při rychlé jízdě umožňuje optimálně nakonfigurovat pohon, takže vás nic nezaskočí. Výsledkem je vynikající průchodnost terénem, příjemná jízda a snadné řízení.
Kotoučové brzdy na všech kolech
Čtyři brzdové kotouče s pancéřovanými hadičkami a integrovaným ovládáním vám dodají důvěru při jízdě s nákladem nebo při posouvání vašich jezdeckých schopností.
Moderní Full-LED osvětlení
Atraktivní přední LED-matrixové světlomety mají vynikající světelný výkon a zvyšují úroveň bezpečnosti čtyřkolky. Ve světlometech jsou zabudované přední LED blikače a světla pro denní svícení. LED technologie nabízejí vysokou spolehlivost a velký světelný výkon při nízkém odběru elektrické energie.
Dynamické zadní blikače
Nová moderní LED zadní světla nabízejí vyšší viditelnost, větší bezpečnost, a navíc jsou vybavena atraktivní dynamickou funkcí blikačů.
Nový TFT displej
Nový barevný TFT displej s automatickým přepínáním denního a nočního režimu přehledně zobrazuje rychlost jízdy, digitální otáčkoměr, stav paliva, zařazený pohon 2WD / 4WD, režim posilovače, zařazený převod, teplotu chladicí kapaliny a denní počítadlo kilometrů. Displej navíc nově disponuje také Bluetooth připojením k mobilnímu telefonu a možností nastavení upozornění na nastavenou rychlost.
Bohatá výbava již v základu
TGB Blade 1000 LTX MAX již v základu nabízí mimořádně bohatou výbavu. Nechybí třírežimový posilovač řízení, elegantní 14" hliníkové disky s barevnými akcenty, značkové pneumatiky Maxxis Bighorn, chrániče rukou, robustní přední nárazník, moderní kompozitní nosiče, sedadlo spolujezdce s opěrkou zad, madla pro spolujezdce, Full-LED osvětlení s dynamickými zadními blikači, 12V zásuvka, tažné zařízení a elektrický naviják 3000 lbs.
Nová čtyřkolka +VIDEO -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 274 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Rudolfov
Telefon: 777 594 380, 773 379 779, 604 364 334
Vyrobeno: 2024
Výkon: 61.9 kW
Původ: Česká republika
VIN: RFCESTESEL Y913951
Historie: Zobrazit historii
Video k inzerátu


Inzerát firmy
MOTOBOOM

Adresa:
Třeboňská 401/13
Rudolfov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 594 380
+420 773 379 779

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist