megamoto_unor2




Detail inzerátu

Linhai UTV 570 T-BOSS EPS

VERZE CAMO za 249990,-
Vyhlášený dříč UTV 570 T-Boss EPS je nyní ještě lepší, ještě výkonnější a ještě odolnější. Moderní design se sportovním akcentem a novými litými koly zaujme na první pohled. Díky posilovači řízení je řízení příjemné a snadné i když vezete plný náklad. Nová ocelová korba skvěle snáší i drsné zacházení. A navíc je tu motor - zcela nový, silnější, živější, úspornější. Nový Linhai 570 T-BOSS EPS je ideální pomocník pro všechny práce v lese, na stavbě, v parcích, zahradnictvích, sportovních areálech, při zásobování horských hotelů.
Motor
Nový jednoválcový motor se vstřikováním EFI má zvýšený výkon a více než dostatek síly pro těžkou práci i svižné zrychlení. Moderní vstřikování paliva přináší nízkou spotřebu a nízké emise. Přenos výkonu zajišťuje spolehlivá automatická převodovka od předního kanadského výrobce CVTech, která je vybavená i parkovací polohou P.
Elektrický posilovač řízení
Posilovač výrazně zvyšuje komfort a bezpečnost jízdy. Řízení vyžaduje daleko menší námahu, a to hlavně v malých rychlostech nebo při otáčení na místě, a ani dlouhá jízda nebo celodenní práce vás neunaví. Posilovač řízení zároveň funguje i jako tlumič nárazů do volantu. Když přední kolo narazí na skrytý kámen, díru nebo pařez, náraz vám nevyrazí volant z ruky, protože většinu energie pohltí posilovač.
Pohon 4x4
Elektricky připojitelný pohon všech kol s uzávěrkou diferenciálu zaručuje vynikající prostupnost v těžkém terénu. Pro těžké práce, v prudkých stoupáních a pro tahání těžkých nákladů máte navíc k dispozici uzávěrku diferenciálu a silnou redukci do pomala.
Nezávislé zavěšení kol
Široký podvozek a nízké těžiště zajišťuje výbornou stabilitu a skvělou průchodnost terénem. Všechna kola jsou nezávisle zavěšena ve dvojitých A-ramenech se snadno seřiditelným pérováním. K vysoké obratnosti přispívá i velmi malý poloměr otáčení.
Velká sklopná korba
Na prostorné korbě odvezete vše, co potřebujete. Díky praktickému vyklápěcímu čelu a snadnému sklápění s asistencí plynových vzpěr je složení každého nákladu hračkou. Korba navíc skvěle podtrhuje elegantní sportovní design stroje.
Veškeré ovládání po ruce
Volant, řadicí páka a všechny ovládací prvky jsou přehledně ergonomicky uspořádané. Všechno je přesně tam, kde to intuitivně očekáváte, ovládání naprosto přirozeně padne do ruky. To  usnadňuje práci, vaši pozornost při jízdě nic nerozptyluje a řízení máte neustále pod kontrolou.
Výkonné brzdy
Mohutně dimenzované hydraulické brzdy s velkými kotouči poskytují přesvědčivou brzdnou sílu. Brzdy jsou navíc skvěle předvídatelné a bezpečně zastaví stroj i s plným nákladem nebo těžkým přívěsem.
Multifunkční LCD displej
Přístrojová deska s modře podsvíceným multifunkčním LCD displejem je výborně čitelná a poskytuje všechny důležité informace: digitální otáčkoměr, digitální rychloměr, ukazatel najetých km, počet motohodin, indikátor pohonu 2WD / 4WD, teploměr chladící kapaliny, palivoměr, kontrolka neutrálu, dálkových světel, ukazatelů směru, zařazené zpátečky a kontrolka motoru.
Bohatá výbava v ceně
I přes zcela bezkonkurenční cenu nabízí Linhai UTV 570 T-BOSS EPS bohatou výbavu již v základu. V ní nechybí pevná plastová střecha odolná UV záření, plnohodnotné čelní plexi, masivní přední ochranný rám, bezpečnostní sítě ve dveřích, madla pro spolujezdce, hlavové opěrky, tažné zařízení nebo elektrický naviják 3000lbs s dálkovým ovládáním.
Nová čtyřkolka -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 239 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Rudolfov
Telefon: 777 594 380, 773 379 779, 604 364 334
Vyrobeno: 2024
Původ: Česká republika
VIN: LL8ADF4G7K 0L01045
Historie: Zobrazit historii
K motorce: Linhai UTV 550 (2021)
Inzerát firmy
MOTOBOOM

Adresa:
Třeboňská 401/13
Rudolfov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 594 380
+420 773 379 779

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist